luminadoors

Klanten waarderen ons met een 8.9

★★★★★ Lees alle 2001 referenties >

Vakmanschap in Aarschot: Naadloze installatie van de garagepoort met oog voor detail en klanttevredenheid

Vakkundige Plaatsing van Nieuwe Garagepoort in Aarschot: Metingen, Demontage en Installatie met Precisie

Na een prachtige rit door de stad Aarschot, arriveerden we bij de woning van onze klant om een garagepoort te plaatsen. Na ons keurig te hebben aangemeld, begonnen we met het zorgvuldig meten van de dagmaat om er zeker van te zijn dat alles precies volgens de specificaties van de bestelling zou passen. Met nauwkeurigheid en aandacht voor detail controleerden we elke centimeter om ervoor te zorgen dat de nieuwe poort perfect zou passen.

Demontage van de Oude Poort en Installatie van Railsysteem

Na de metingen was het tijd om de oude kantelpoort te demonteren. Met behulp van ons ervaren team en de juiste gereedschappen gingen we vakkundig te werk om de poort veilig te verwijderen. Vervolgens begonnen we met het installeren van het gegalvaniseerde railsysteem. We plaatsten het systeem zorgvuldig en zorgden ervoor dat het stevig werd bevestigd met behulp van lijm en klemmen. Het garanderen van stabiliteit en duurzaamheid stond hoog in het vaandel tijdens elke stap van het proces.

Nauwkeurige installatie van de Marantec Comfort 3 serie en perfecte afwerking

Met het railsysteem op zijn plaats was het tijd om de Marantec Comfort 3 serie te installeren. Met uiterste precisie en vakmanschap brachten we de garagepoortmotor in het midden van het plafond aan. We zorgden ervoor dat de motor perfect was uitgelijnd en klaar was voor de volgende fase van de installatie.

Nu was het tijd om de deurbladen, oftewel de panelen, op te stapelen en de scharnieren te bevestigen. Met zorg en oog voor detail zorgden we ervoor dat de zijscharnieren en tussen-scharnieren stevig waren bevestigd. We pasten de dubbele industriële looprollen nauwkeurig aan, zodat ze perfect tegen het aanslagrubber pasten en een optimale afdichting boden tegen licht, lucht en water. Onze expertise zorgde ervoor dat de garagepoort naadloos sloot en de woning volledig beschermde.

Met de mechanische aspecten van de installatie voltooid, was het tijd om de motor te programmeren voor de gewenste opening en sluiting van de poort. Met behulp van geavanceerde technologie en onze diepgaande kennis van de Marantec Comfort 3 serie, programmeerden we de motor met precisie. We zorgden ervoor dat de handzenders en draadloze wandschakelaar naadloos integreerden met het systeem, waardoor de klant het gemak had om de garagedeuren moeiteloos te bedienen.

Een perfecte afwerking en tevredenheid van de klant: onze trots na de garagepoortinstallatie.

Met trots en voldoening voltooiden we de installatie van de garagedeur. Onze toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid was duidelijk zichtbaar in elk aspect van het proces. De klant was zo tevreden met het resultaat dat hij direct contact met ons opnam om zijn waardering uit te spreken. Hij prees ons voor het leveren van proper werk en noemde ons echte vakmensen.

Dankzij onze expertise, toewijding en oog voor detail kunnen we met trots zeggen dat we een hoogwaardige garagepoortinstallatie hebben geleverd die niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan de esthetiek en waarde van de woning van onze gewaardeerde klant.


Vind de Ideale Garagepoorten bij Lumina Doors – Neem Vrijblijvend Contact met Ons Op!

Op zoek naar de perfecte garagedeur die aan al uw wensen voldoet? Lumina Doors staat voor u klaar om u te helpen. Met een uitgebreid assortiment en deskundig advies vinden we samen de ideale garagedeuren die naadloos aansluit bij uw behoeften.

Neem nu contact met ons op via +32491765029 of vul ons handige contactformulier in. Ons toegewijde team staat paraat om al uw vragen te beantwoorden en u een vrijblijvende offerte te verstrekken.

Wacht niet langer en kies Lumina Doors als uw betrouwbare partner voor hoogwaardige en stijlvolle garagedeuren. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw garagedromen werkelijkheid worden!


Offerte aanvragen

Voer een nummer in van 1 tot 9999.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Maasmechelen: +32(0)89 71 86 37

Hasselt: +32(0)11 98 81 58

Antwerpen: +32(0)38 08 10 11

Openingstijden
Maandag 09.00 - 17.00
Dinsdag 09.00 - 17.00
Woensdag 09.00 - 17.00
Donderdag 09.00 - 17.00
Vrijdag 09.00 - 15.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Laat een reactie achter over 'Vakmanschap in Aarschot: Naadloze installatie van de garagepoort met oog voor detail en klanttevredenheid'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig bij het aankopen?

Neem voor vragen gerust contact met ons op.