luminadoors

Klanten waarderen ons met een 8.9

★★★★★ Lees alle 2001 referenties >

Is uw garagepoort aan vervanging toe? Overweeg dan om te kiezen voor openslaande deuren. Deze deuren zijn niet alleen handig in gebruik, maar bieden ook optimale isolatie en veiligheid voor uw auto en andere bezittingen in uw garage. Bij Lumina Doors hebben we verschillende materialen beschikbaar, zoals: hout, aluminium en staal, zodat u de perfecte openslaande garagedeur voor uw woning kunt vinden.

Openslaande garagedeuren zijn een populaire keuze onder huiseigenaren omdat ze een lange levensduur hebben en het klassieke uiterlijk van uw garage behouden. Daarnaast kunnen de deuren worden voorzien van een meervoudige vergrendeling voor extra veiligheid en gemoedsrust.

Bij Lumina Doors kunt u kiezen uit verschillende modellen panelen en kleuren, zodat de deuren perfect passen bij de uitstraling van uw huis. En als u kiest voor het Premium, Premium Plus of Elite model, dan zijn de scharnieren volledig geïntegreerd in het kader en de vleugel, waardoor ze niet zichtbaar zijn als de deur gesloten is en de deur een strakke en moderne uitstraling heeft.

Overweeg dus om uw garagepoort te vervangen door openslaande deuren en verbeter niet alleen de uitstraling van uw huis, maar geniet ook van de voordelen op het gebied van isolatie, veiligheid en gebruiksgemak. Neem contact op met Lumina Doors voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Panelen overzicht

Railsystemen overzicht

Motoren overzicht

Beveiliging overzicht

Ontdek onze nieuwste innovatie: het model verdekte Scharnier, ook wel bekend als het onzichtbare scharnier. Dit slimme scharnier is volledig geïntegreerd in het kader en de vleugel van de openslaande garagedeur, waardoor het volledig verborgen is wanneer de deur gesloten is. Het resultaat is een strakke, moderne uitstraling. En altijd waterdicht! Bovendien zijn deze scharnieren onderhoudsvriendelijk en gaan ze lang mee.

 

 

driepuntsluiting of 3 meerpuntsluiting uitbereidbaar naar 5 meerpuntsluiting bij lumina doors ook los leverbaar
Meerpuntsluiting

Voor een hoogwaardig slot voor uw openslaande garagedeur bent u bij ons aan het juiste adres. Onze kwalitatieve meer puntsluitingen bieden optimale beveiliging, met de mogelijkheid om uit te breiden naar een 5-puntsluiting.

De innovatieve dagschoot

Onze innovatieve dagschoot maakt het mogelijk om de deur van buitenaf eenvoudig te openen zonder sleutel. Met slechts één beweging bedient u de dagschoot, die zich dankzij het slimme ontwerp in combinatie met zwenkhaken en bediening met één hand automatisch vergrendelt. En met de handige blauwe schakelaar schakelt u direct naar de dagopening-modus, waarna de deur bij het sluiten weer betrouwbaar vergrendeld wordt. Bij LuminaDoors vindt u alles wat u nodig heeft voor een veilige, moderne en gebruiksvriendelijke openslaande garagedeur.

Kleuren overzicht

RAL 3000
RAL 3003
RAL 5010
RAL 6009
RAL 7012
RAL 7016
RAL 7038
RAL 7040
RAL 8014
RAL 8019
RAL 9006
RAL 9007
RAL 9010

Vensters overzicht

Loopdeur overzicht

Extra overzicht

Met een deur vast-zetter voorkomt u dat uw buitendeur onverwachts dichtwaait en kunt u de deur in een vaste stand zetten. Er zijn verschillende soorten deur vast-zetters beschikbaar, waarvan veel eenvoudig te bedienen zijn met de voet.

zwart deurgreep model rond

Kies uit diverse hoogwaardige deurgrepen

Upgrade de uitstraling van uw deur met een hoogwaardige deurgreep. Onze rvs-deurgrepen in de mat zwarte TT-uitvoering zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zoals: 600 mm, 800 mm, 1200 mm en 1900 mm lengte. Ook bieden wij de vierkante deurgreep in het matzwart aan, met een hoogte van 600 mm en lengte. Onze deurgrepen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

Deurgrepen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten gemaakt van hoge kwaliteit.

zwart deurgreep model vierkant

Deze van RVS gemaakte deurgrepen uitgevoerd in het mat zwart Deze deurgreep  heeft een hoogte van 600 mm en lengte

Voorkom beschadigingen aan deur en interieur

Met een ingebouwde deurbegrenzer voorkomt u dat de deur tegen meubels of muren botst. Hierdoor blijft uw deur en interieur onbeschadigd.

Deur dranger

Monteer een deurdranger op uw deur en vertraag hiermee het dichtgaan van de deur. Zo voorkomt u ongewenste tocht en lawaai.

zilver elektrische cilinderslot voor openslaande garagedeuren

Bold Smart Lock SX-33 Cilinderslot

Dit Bold Smart Lock SX-33 pakket bevat een slim deurslot dat je in de cilinder van je voordeur plaatst en een bridge om het slot ook via internet te bedienen. Zo doe je bijvoorbeeld de deur open voor familie of vrienden als je zelf nog niet thuis bent. Als je in de buurt van de voordeur bent, open je de deur handsfree of met een druk op de knop. Het is dan niet nodig om je telefoon te pakken. Heb je geen telefoon bij je? Dan open je de deur door jouw eigen pincode in te voeren met de draaiknop op het slot. Zo kun je altijd naar binnen. Je installeert het slimme slot binnen een paar minuten. Hij werkt op batterijen, die een levensduur van ongeveer 2 jaar hebben. De Bold past op alle deuren met een binnenmaat tot 35 millimeter en een buitenmaat tot 45 millimeter.

Deze knopcilinder heeft de maat 35/45. De veiligheidscilinder is messing mat vernikkeld. De profielcilinder wordt geleverd inclusief 3 sleutels. De cilinders hebben 2 SKG sterren en zijn  zwaar inbraak werend.

Structuur overzicht

Bekijk onze projecten

Is uw garage toe aan een nieuwe garagedeuren? Of wilt u de huidige garageduren vervangen? Realiseer het eenvoudig met onze totaaloplossing. We nemen al uw zorgen uit handen. Resulterend in een mooi eindresultaat. Nieuwe garagedeuren kopen; snel en voordelig.

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem contact op met Luminadoors. Wij bieden een compleet aanbod aan garagedeuren en industriedeuren. Bekijk onze projecten en laat u inspireren!

project
project
project
project
Specificaties
Openslaande garagedeuren specificaties

Lumina Doors biedt een uitgebreide collectie aan dubbele garagedeuren die altijd op maat worden gemaakt en vakkundig worden geplaatst. U heeft de keuze uit symmetrische of asymmetrische verdeling van de vleugels en kunt kiezen uit horizontale of verticale paneelverdeling. Met 220 RAL kleuren en de keuze uit houtnerf, stucco of gladde oppervlaktestructuur, kunt u de garagedeur helemaal naar uw smaak personaliseren.

De Basic Lumalu C50 garagedeur wordt standaard geleverd met een enkel slot, maar is uit te breiden naar een Driepuntslot of vijfpuntslot met SKG beslag van Winck House. Het thermisch onderbroken (geïsoleerde) kader zorgt voor een perfecte isolatie. De nieuwe update van de Lumalu C50 heeft geen dopjes meer aan de onderkant van uw openslaande garagedeur, maar een verborgen waterkering aan de onderkant van de vleugels.

De drempel hoogte van de openslaande garagedeur is 14 mm en de deuren hebben opbouw scharnieren, waardoor de vleugels 180 graden geopend kunnen worden. Daarnaast zijn er diverse extra opties mogelijk, zoals: ramen, kattenluik, glassectie, ventilatieroosters, deurdranger, gasveer, deur grepen, deur vast-zetter en zelfs een brievenbus.

Specificaties
MerkRyterna
Materiaal Aluminium kader
ScharnierenOpbouw scharnieren
Comfort★★★
Veiligheid★★★
Waterkering★★★
U waarde 1,6
Max. Breedte3250 mm
Max. Hoogte2800 mm
StructuurGlad , houtnerf of stucco
RAL KleurenAlle RAL kleuren
Meerpuntsluiting3 meerpuntssluiting van het merk winkhaus vanaf daghoogte 1950 mm
KlinkJa alle ral kleuren
DeurgreepOptioneel
DeurdrangerOptioneel
GasveerOptioneel
DeurvastzetterJa ( wit, zilver of zwart ) Hoogte 70 mm
Openstand180 graden
Raam HR++Optioneel
MontageJa
Demontage & afvoerOptioneel
Garantie5 jaar All-in garantie
Ik heb interesse
Specificaties
Openslaande garagedeuren specificaties

Hieronder vindt u een beschrijving van de hoogwaardige Premium Lumalu C50 garagedeur van LuminaDoors. Deze dubbele garagedeur wordt altijd op maat gemaakt en vakkundig geplaatst, zodat deze perfect past bij uw woning.

De vleugels van de Premium Lumalu C50 kunnen zowel symmetrisch als asymmetrisch verdeeld worden en u heeft de keuze uit een horizontale of verticale paneelverdeling. Daarnaast heeft u keuze uit maar liefst 220 RAL kleuren en kunt u kiezen uit een houtnerf, stucco of gladde oppervlaktestructuur.

De Premium Lumalu C50 is standaard voorzien van een driepuntslot en is uit te breiden naar een vijfpuntslot met SKG beslag van Winck House. Dit zorgt voor optimale veiligheid en beveiliging van uw garage. De garagedeur is voorzien van een thermisch onderbroken (geïsoleerd) kader, wat zorgt voor perfecte isolatie en minder warmteverlies.

De nieuwe update van de Lumalu C50 heeft geen dopjes aan de onderkant van uw openslaande garagedeur, maar een verborgen waterkering aan de onderkant van de vleugels. Daarnaast heeft de openslaande garagedeur een drempelhoogte van 14 mm voor een gemakkelijke toegang.

De Premium Lumalu C50 is uitgerust met verdoken scharnieren die zowel van binnen als van buiten niet zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een strakke look en de vleugels kunnen 95 graden open. Daarnaast is het mogelijk om de garagedeur te voorzien van ramen, een kattenluik, glassectie, ventilatieroosters, een deurdranger, gasveer, deurgrepen, deur vast-zetter en zelfs een brievenbus. Zo kunt u de garagedeur volledig aanpassen aan uw wensen en behoeften.

Specificaties
MerkDeceuninck
Model Lumalu C50
MateriaalGeïsoleerde aluminium kader
ScharnierenVerdoken scharnieren
Comfort ★★★★
Veiligheid ★★★★
Waterkering ★★★★★
U waarde0.78
Max. Breedte 3250 mm
Max. Hoogte2800 mm
Structuur Glad , houtnerf of stucco
RAL KleurenAlle RAL kleuren
Meerpuntsluiting3 meerpuntssluiting van het merk winkhaus vanaf daghoogte 1950 mm
Klink Ja alle ral kleuren SKG***
Deurgreep Optioneel
Deurdranger Optioneel
Gasveer Optioneel
Deurvastzetter Ja ( wit, zilver of zwart ) Hoogte 70 mm
Openstand95 graden
Raam HR++ Optioneel
Montage ja
Demontage & afvoer Optioneel
Garantie5 jaar All-in garantie
Ik heb interesse
Specificaties
Openslaande garagedeuren specificaties

LuminaDoors biedt op maat gemaakte dubbele garagedeuren die professioneel worden geplaatst. U kunt kiezen uit symmetrische of asymmetrische verdeelde vleugels, horizontale of verticale paneelverdeling en 220 verschillende RAL-kleuren, alsook houtnerf, stucco of gladde oppervlaktestructuur.

De Premium Lumalu C50 garagedeur wordt standaard geleverd met een vijfpuntslot met SKG beslag van Winck house. Het geïsoleerde kader zorgt voor een optimale isolatie en de vernieuwde update bevat een verborgen waterkering in plaats van dopjes aan de onderkant van de vleugels. De drempel van de openslaande garagedeur heeft een hoogte van 14 mm.

Met zijn verdoken scharnieren, die van binnen en buiten onzichtbaar zijn, biedt de Premium Lumalu C50 garagedeur een strakke look en kunnen de vleugels tot 95 graden worden geopend. Ook zijn er verschillende opties beschikbaar, zoals: ramen, kattenluik, glassectie, ventilatieroosters, ingebouwde deurdranger, gasveer, deur grepen, deur vast-zetter en zelfs een brievenbus.

Ramen, kattenluik, glassectie,ventilatieroosters, ingebouwde deurdranger, gasveer, deur grepen, deurvastzetter en zelfs een brievenbus is mogelijk.

Specificaties
Merk Deceunick
Model Lumalu C50
MateriaalGeïsoleerde aluminium kader
ScharnierenVerdoken scharnieren
Comfort ★★★★★
Veiligheid ★★★★★
Waterkering ★★★★★
U waarde0.78
Max. Breedte 3250 mm
Max. Hoogte2800 mm
StructuurGlad, houtnerf of stucco
RAL KleurenAlle RAL kleuren
Meerpuntsluiting 5 meerpuntssluiting van het merk winkhaus vanaf daghoogte 2000 mm
Klink Ja alle ral kleuren SKG***
Deurgreep Optioneel
Deurdranger Opbouw Dorma deurdranger met vrijloop glijarm
Gasveer Optioneel
Deurvastzetter Ja ( wit, zilver of zwart ) Hoogte 70 mm
Openstand95 graden
Raam HR++ of HR+++Optioneel
MontageJa
Demontage & afvoerOptioneel
Garantie7 jaar All-in garantie
Ik heb interesse
Specificaties
Openslaande garagedeuren specificaties

Bij LuminaDoors wordt de dubbele garagedeur altijd op maat gemaakt en vakkundig geplaatst. U heeft de keuze uit symmetrische of asymmetrische verdeling van de vleugels en horizontale of verticale paneelverdeling. Daarnaast kunt u kiezen uit 220 RAL kleuren en verschillende oppervlakte structuren, zoals: houtnerf, stucco en glad.

Elite Lumalu C88 is standaard voorzien van een vijfpuntslot met SKG beslag van Winck House en heeft een thermisch onderbroken (geïsoleerd) kader voor een optimale isolatie. De nieuwe update van Lumalu C88 heeft geen dopjes aan de onderkant van uw openslaande garagedeur, maar een verborgen waterkering aan de onderkant van de vleugels.

De drempelhoogte van de openslaande garagedeur is 14 mm en de Elite Lumalu C50 heeft verdoken scharnieren die van binnen en van buiten niet zichtbaar zijn voor een strakke uitstraling. De vleugels kunnen tot 95 graden open.

Daarnaast zijn er verschillende extra opties mogelijk, zoals: ramen, kattenluik, glassectie, ventilatieroosters, ingebouwde deurdranger, gasveer, deurgrepen, deur vast-zetter en zelfs een brievenbus.

Ramen, kattenluik, glassectie,ventilatieroosters, deurdranger, gasveer, deur grepen, deurvastzetter en zelfs een brievenbus is mogelijk.

 

Specificaties
MerkDeceunick
Model Decalu 88 Standaard
Materiaal Geïsoleerde aluminium kader
Scharnieren Verdoken scharnieren
Comfort★★★★★
Veiligheid★★★★★
Waterkering★★★★★
U waarde0.63
Max. Breedte3250 mm
Max. Hoogte2800 mm
StructuurGlad, houtnerf of stucco
RAL KleurenAlle RAL kleuren
Meerpuntsluiting5 meerpuntssluiting van het merk winkhaus vanaf daghoogte 2000 mm
Deurvast zetterJA ( wit , zilver of zwart ) Hoogte 70 mm
Openstand95 graden
DeurgreepOptioneel
DeurdrangerDorma Inbouw deurdranger voor beide vleugels
Klinkalle ral kleuren SKG***
GasveerOptioneel
Raam HR++ of HR+++Optioneel
Montage ja
Demontage & afvoerOptioneel
Garantie10 jaar All-in garantie
Ik heb interesse

Hulp nodig bij het aankopen?

Neem voor vragen gerust contact met ons op.