luminadoors

Klanten waarderen ons met een 8.9

★★★★★ Lees alle 2001 referenties >

Zelf de Maten Opmeten voor Je Garagepoort: Het is Eenvoudiger Dan Je Denkt

Stap 1: Verzamel Je Benodigdheden

Het zelf opmeten van de maten voor je poort is helemaal niet zo ingewikkeld. Het enige wat je nodig hebt, zijn een notitieblok, een pen en een rolmaat. Hoewel je deze taak alleen kunt uitvoeren, kan het handig zijn om iemand te vragen te helpen. Dit zorgt ervoor dat de metingen nauwkeurig worden uitgevoerd, wat essentieel is voor een goede pasvorm.

Stap 2: Meet de Maten van de Garagepoortopening

Het is van groot belang om zowel de breedte als de hoogte van de garagepoortopening te meten, evenals de ruimte bovenaan en aan beide zijkanten. Deze afmetingen zijn cruciaal om ervoor te zorgen dat de garagepoort correct past en naar behoren functioneert. Zorg ervoor dat er minimaal 10 centimeter ruimte is aan elke kant om de geleiderail van de garagepoort veilig te kunnen bevestigen.

Stap 3: Selecteer de Juiste Garagepoort

Door deze metingen nauwkeurig uit te voeren, kun je ervoor zorgen dat je de juiste maat poort selecteert, die naadloos past bij jouw garage. Met een goed passende poort verbeter je niet alleen de functionaliteit van je garage, maar ook de algehele uitstraling en veiligheid van je huis.


Hoe meet ik mijn garagepoort zelf

A Begin met het meten van de opening van muur tot muur. Deze meting bepaalt de breedte van je garagedeur

B Meet vervolgens de hoogte van de opening vanaf de onderdrempel tot aan de bovenkant. Deze meting bepaalt de hoogte van je garagedeur.

C Neem aan de binnenkant van de garage de afstand van de zijwand tot aan de muur aan de LINKER kant van de doorgang. Zorg ervoor dat deze afstand minstens 10 cm bedraagt.

voorbeeld van garagepoort op temeten voor klanten die niet weten hoe ze kunnen meten

D Neem aan de binnenkant van de garage de afstand van de zijwand tot aan de muur aan de RECHTER kant van de doorgang. Zorg ervoor dat deze afstand minstens 10 cm bedraagt

E Controleer aan de binnenkant van de garage de afstand vanaf de bovenkant van
de doorgang tot aan het plafond van de garage. Zorg ervoor dat deze afstand ook
minimaal 10 cm bedraagt.

Daarnaast is het verstandig om de diepte van je garage te meten. Deze moet minimaal 3 meter zijn. Deze ruimte heeft de garagedeur nodig om langs het plafond naar binnen te kunnen rollen.


Vind de Ideale Garagepoorten bij Lumina Doors – Neem Vrijblijvend Contact met Ons Op!

Op zoek naar de perfecte openslaande garagedeur die aan al uw wensen voldoet? Lumina Doors staat voor u klaar om u te helpen. Met een uitgebreid assortiment en deskundig advies vinden we samen de ideale garagedeuren die naadloos aansluit bij uw behoeften.

Neem nu contact met ons op via +32491765029 of vul ons handige contactformulier in. Ons toegewijde team staat paraat om al uw vragen te beantwoorden en u een vrijblijvende offerte te verstrekken.

Wacht niet langer en kies Lumina Doors als uw betrouwbare partner voor hoogwaardige en stijlvolle openslaande garagedeuren. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw garagedromen werkelijkheid worden!

Contactgegevens

Maasmechelen: +32(0)89 71 86 37

Hasselt: +32(0)11 98 81 58

Antwerpen: +32(0)38 08 10 11

Openingstijden
Maandag 09.00 - 17.00
Dinsdag 09.00 - 17.00
Woensdag 09.00 - 17.00
Donderdag 09.00 - 17.00
Vrijdag 09.00 - 15.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Laat een reactie achter over 'Zelf de Maten Opmeten voor Je Garagepoort: Het is Eenvoudiger Dan Je Denkt'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig bij het aankopen?

Neem voor vragen gerust contact met ons op.