luminadoors

Klanten waarderen ons met een 8.9

★★★★★ Lees alle 2001 referenties >

Verken Gemeente Voeren Terwijl We Een Garagepoort met Loopdeur Installeren

Wat een geweldige ervaring! Bij aankomst voelden we ons meteen alsof we ons in het buitenland bevonden, omringd door prachtige natuur en een levendige toeristische sfeer. Het is een ideale plek voor wandelingen of fietstochten. In de koude maand februari waren we onderweg naar een klant in de gemeente Voeren, gelegen in de Belgische provincie Limburg. Deze gemeente bestaat uit zes landelijke dorpjes aan de overkant van de Maas, vlakbij de zuidelijke grens van Nederlands-Limburg: Moelingen, ’s Gravenvoeren, Sint-Martensvoeren, Sint-Pietersvoeren, Teuven en Remersdaal. De streek is vernoemd naar het riviertje de Voer. De lokale bevolking blijft onderling het Voerens dialect spreken en is over het algemeen bekwaam in zowel het Frans als het Nederlands en het Duits. We waren onderweg om een garagepoort met loopdeur te plaatsen voor onze klant.


Vakkundige Installatie van Garagepoorten: Een Uitdagende Klus

Bij onze aankomst hebben we ons bij de klant gemeld om aan het werk te gaan. Er waren twee garages die we moesten plaatsen. Na overleg met de klant zijn we begonnen met het demonteren van de oude garagepoorten. Het was erg uitdagend omdat er een hoogteverschil van ongeveer 25 cm was tussen de twee garages. Onze technicus is na het verkoopgesprek nog langs geweest om het hoogteverschil te meten en de bestelling uit te voeren. De klant wilde dat de Sectionaal garagepoorten | Garagepoorten | Lumina Doors BV Het was dus echt een uitdaging na ons gesprek met de klant.

Na de demontage hebben we meteen het railsysteem geplaatst, waterpas gezet en vastgeschroefd. Vervolgens hebben we de Marantec Comfort 380 aandrijving op de linker garagepoort geplaatst en de Marantec Comfort 360 op de rechter garagepoort, omdat de linker poort hoger en zwaarder was. Dit was nodig om aan de normen te voldoen.

Nadat het railsysteem en de motor waren geplaatst, hebben we pauze genomen om van de omgeving te genieten. We mochten aan het terras aan de achterzijde van het huis plaatsnemen en konden echt genieten van de natuur van Gemeente Voeren. Tijdens onze maaltijd kregen we meer informatie over Gemeente Voeren.

Panelen Stapelen en Deurblad Uitlijnen

Nu konden we de panelen stapelen, wat vooral belangrijk was bij een deurblad met een loopdeur, zodat de deur gelijk stond met het bovenste paneel.

Scharnieren Bevestigen en Loopdeur Afstellen

Het is ook cruciaal om bij het bevestigen van de scharnieren van het deurblad altijd vanuit het midden te beginnen. Op die manier kan de loopdeur goed overeenkomen met het bovenste paneel. Vervolgens bevestig je de zijscharnieren en stel je de looprollen af.

Testen en Aanpassen van Deurdranger

Nadat we het deurblad hadden gestapeld, hebben we de loopdeur getest en de deurdranger afgesteld volgens de wensen van de klant, zodat deze niet te hard maar ook niet te zacht sluit.

Elektrisch Afstellen en Handzenders Programmeren

Nu konden we de deur elektrisch afstellen voor de open- en sluitstand. Pas daarna konden we de handzenders afstellen. Aangezien beide garagepoorten geautomatiseerd zijn, konden we per handzender programmeren voor beide poorten.


Vind de Ideale Garagepoorten bij Lumina Doors – Neem Vrijblijvend Contact met Ons Op!

Op zoek naar de perfecte openslaande garagedeur die aan al uw wensen voldoet? Lumina Doors staat voor u klaar om u te helpen. Met een uitgebreid assortiment en deskundig advies vinden we samen de ideale garagedeuren die naadloos aansluit bij uw behoeften.

Neem nu contact met ons op via +32491765029 of vul ons handige contactformulier in. Ons toegewijde team staat paraat om al uw vragen te beantwoorden en u een vrijblijvende offerte te verstrekken.

Wacht niet langer en kies Lumina Doors als uw betrouwbare partner voor hoogwaardige en stijlvolle openslaande garagedeuren. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw garagedromen werkelijkheid worden!

Offerte aanvragen

Voer een nummer in van 1 tot 9999.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Maasmechelen: +32(0)89 71 86 37

Hasselt: +32(0)11 98 81 58

Antwerpen: +32(0)38 08 10 11

Openingstijden
Maandag 09.00 - 17.00
Dinsdag 09.00 - 17.00
Woensdag 09.00 - 17.00
Donderdag 09.00 - 17.00
Vrijdag 09.00 - 15.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Laat een reactie achter over 'Verken Gemeente Voeren Terwijl We Een Garagepoort met Loopdeur Installeren'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig bij het aankopen?

Neem voor vragen gerust contact met ons op.