luminadoors

Klanten waarderen ons met een 8.9

★★★★★ Lees alle 2001 referenties >

Professionele Garagedeur Installatie in Eindhoven: Klanttevredenheid en Kwaliteit Gegarandeerd

Op weg naar Eindhoven voor garagedeur installatie: Klantgericht en vakkundig vakmanschap

Wij zijn weer onderweg naar Eindhoven om een garagedeur te plaatsen. Onderweg hebben we het PSV-stadion en de golfbaan gezien. Tijdens onze rit ontdekten we dat er in de gemeente Eindhoven veel mooie parken zijn waar mensen kunnen genieten van het gras en een grote vijver met een prachtige fontein in het midden.

Bij aankomst bij de klant werden we vriendelijk ontvangen en kregen we eerst een kopje koffie aangeboden voordat we aan het werk gingen. We hebben alles zorgvuldig opgemeten voordat we begonnen met het demonteren van de oude kanteldeur. Deze was duidelijk toe aan vervanging, en het openen van de deur was zwaar voor de klant.

Vakkundige Demontage en Installatie van Nieuw Garagedeur Systeem in Eindhoven

We hebben de oude deur netjes gedemonteerd en konden vervolgens het nieuwe gegalvaniseerde railsysteem waterpas en haaks plaatsen. Nadat het railsysteem stevig was bevestigd, hebben we de Marantec Comfort 360 motor geplaatst in het midden van de deuropening. We hebben de motor aan de voor- en achterkant bevestigd en zijn klaar om deze later te programmeren.

Daarna zijn we begonnen met het stapelen van de vlakke antraciete panelen. We hebben eerst de bodemconsole bevestigd aan het onderste paneel, waar de staalkabel aan vastzit om deze straks aan de bovenste rol vast te maken. Nadat het bovenste paneel was geplaatst, hebben we de toprolhouder afgesteld, zodat de garagedeur netjes sluit aan de bovenkant.

Vervolgens hebben we de dubbele industriële looprollen afgesteld, zodat ze goed aansluiten op de aanslagrubbers en er geen licht, lucht of water binnenkomt. Daarna hebben we de Marantec motor geprogrammeerd en gebruiksklaar gemaakt voor de klant.

Geavanceerde Bedieningsopties voor Uw Garagedeur – Tevreden Klanten en Vakkundige Installatie

We hebben de rode en groene koordjes opgehangen. Het rode koordje is bedoeld om de garagedeur handmatig te bedienen bij stroomuitval, terwijl het groene koordje dient voor elektrische bediening.

We hebben de afstandsbedieningen en wandzenders geprogrammeerd en de wandzender op de gewenste muur geplaatst, precies waar de klant het wilde hebben.

De klant was zeer tevreden met het resultaat dat we hebben geleverd en bood ons nog een kopje koffie aan voordat we vertrokken


Vind de Ideale Garagepoort bij Lumina Doors – Neem Vrijblijvend Contact met Ons Op!

Op zoek naar de perfecte garagepoort die aan al uw wensen voldoet? Lumina Doors staat voor u klaar om u te helpen. Met een uitgebreid assortiment en deskundig advies vinden we samen de ideale garagepoort die naadloos aansluit bij uw behoeften.

Neem nu contact met ons op via +32491765029 of vul ons handige contactformulier in. Ons toegewijde team staat paraat om al uw vragen te beantwoorden en u een vrijblijvende offerte te verstrekken.

Wacht niet langer en kies Lumina Doors als uw betrouwbare partner voor hoogwaardige en stijlvolle garagepoorten. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw garagedromen werkelijkheid worden!”

Offerte aanvragen

Voer een nummer in van 1 tot 9999.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Maasmechelen: +32(0)89 71 86 37

Hasselt: +32(0)11 98 81 58

Antwerpen: +32(0)38 08 10 11

Openingstijden
Maandag 09.00 - 17.00
Dinsdag 09.00 - 17.00
Woensdag 09.00 - 17.00
Donderdag 09.00 - 17.00
Vrijdag 09.00 - 15.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Laat een reactie achter over 'Professionele Garagedeur Installatie in Eindhoven: Klanttevredenheid en Kwaliteit Gegarandeerd'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig bij het aankopen?

Neem voor vragen gerust contact met ons op.