luminadoors

Klanten waarderen ons met een 8.9

★★★★★ Lees alle 2001 referenties >

Plaatsing van Openslaande Deuren in Melle: Een Dag in Beeld

Over Melle

Melle, gelegen in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen, ten zuidoosten van Gent, is bekend om zijn schilderachtige ligging aan de Ringvaart en de rivier de Schelde, met een inwonersaantal van meer dan 11.500, ook wel bekend als Mellenaars.

Aankomst bij de Klant

Onze reis bracht ons naar Melle, waar we onze expertise inzetten voor het plaatsen van openslaande deuren. Bij aankomst begroette de klant ons met een glimlach, klaar voor de transformatie die komen gaat.

Voorbereiding en Start van het Werk

Na een grondige controle van de bestelling en een warm welkom van de klant, startten we met de voorbereidingen. Met nauwkeurige metingen werd gecontroleerd of alles in lijn was met de bestelbon. Vervolgens begonnen we zorgvuldig met het verwijderen van de oude kantelpoort van Novaferm, klaar om plaats te maken voor de nieuwe openslaande deuren.

Voorbereiding en Plaatsing van de Openslaande Deuren

Na het zorgvuldig uitbreken van de oude kantelpoort van Novaferm, gingen we over tot het samenstellen van het kader. Met precisie en vakmanschap zetten we de kader in elkaar en brachten we combriband aan rondom de kader om een goede afdichting tussen de muur en de kader van de openslaande garagedeur te verzekeren.

Plaatsing en Afstelling van de Kader

Met vereende krachten plaatsten we de kader in de dag, waarbij we ervoor zorgden dat deze zowel horizontaal als verticaal waterpas stond. Na het stevig bevestigen van de kader, namen we even een korte koffiepauze, vriendelijk aangeboden door de klant.

Plaatsing van de Vleugels

Na de verkwikkende koffiepauze vervolgden we ons werk door de vleugels te plaatsen. Hierbij voerden we kleine afstellingen uit aan de scharnieren om ervoor te zorgen dat ze perfect op elkaar aansloten. Het was essentieel dat de lijnen van de vleugels naadloos op elkaar aansloten.

Afwerking en Afdichting

Nadat de vleugels waren geplaatst, volgde de laatste stap: het aanbrengen van een laag puurschuim aan de binnenzijde voor een optimale afdichting. De klant had al een timmerman ingeschakeld voor de afwerking aan de binnenzijde, die de volgende dag langskwam om de klus af te ronden.


Vind de Ideale Openslaande Garagedeuren bij Lumina Doors – Neem Vrijblijvend Contact met Ons Op!

Op zoek naar de perfecte openslaande garagedeur die aan al uw wensen voldoet? Lumina Doors staat voor u klaar om u te helpen. Met een uitgebreid assortiment en deskundig advies vinden we samen de ideale garagedeuren die naadloos aansluit bij uw behoeften.

Neem nu contact met ons op via +32491765029 of vul ons handige contactformulier in. Ons toegewijde team staat paraat om al uw vragen te beantwoorden en u een vrijblijvende offerte te verstrekken.

Wacht niet langer en kies Lumina Doors als uw betrouwbare partner voor hoogwaardige en stijlvolle openslaande garagedeuren. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw garagedromen werkelijkheid worden!

Offerte aanvragen

Voer een nummer in van 1 tot 9999.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Maasmechelen: +32(0)89 71 86 37

Hasselt: +32(0)11 98 81 58

Antwerpen: +32(0)38 08 10 11

Openingstijden
Maandag 09.00 - 17.00
Dinsdag 09.00 - 17.00
Woensdag 09.00 - 17.00
Donderdag 09.00 - 17.00
Vrijdag 09.00 - 15.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Laat een reactie achter over 'Plaatsing van Openslaande Deuren in Melle: Een Dag in Beeld'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig bij het aankopen?

Neem voor vragen gerust contact met ons op.