luminadoors

Klanten waarderen ons met een 8.9

★★★★★ Lees alle 2001 referenties >

Openslaande Garagedeur Installatie in Rijkevorsel: Ontdek Onze Diensten!

Welkom bij onze Openslaande Garagedeur Installatiediensten in Rijkevorsel! Bij aankomst in deze charmante Belgische gemeente, gelegen tussen Merksplas, Beerse, Brecht, Malle en Hoogstraten, beginnen we direct met het plaatsen van uw nieuwe garagedeur.

Kennismaking met Rijkevorsel en Voorbereiding

Bij aankomst bij de klant hebben we ons eerst gemeld, zodat we direct konden beginnen. Rijkevorsel, gelegen tussen Merksplas, Beerse, Brecht, Malle en Hoogstraten, is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. Het staat bekend als ‘Veussel’ onder de lokale bevolking.

De foto toont het cijfer 2310, dat overeenkomt met de postcode van Rijkevorsel, prominent op een rotonde in het centrum. De rotonde wordt ook zeer goed onderhouden.

Installatie van de Openslaande Garagedeur

Voordat we begonnen met het verwijderen van de oude dubbele deur, hebben we eerst gecontroleerd of alles overeenkwam met onze bestelling. Nadat alles in orde was, hebben we de oude dubbele houten poort verwijderd.

Na het afronden van het verwijderen, hebben we even een bakje koffie genomen om op te warmen, gezien het koude weer. Vervolgens konden we het kozijn uitpakken en in elkaar zetten om te plaatsen. Voordat we het kozijn plaatsten, hebben we er rondom een combriband geplakt, een vierseizoensband die zorgt voor isolatie tegen licht, wind, kou en water. Nadat de combriband goed was geplaatst, hebben we de openslaande garagedeur tussen de muren geplaatst en stevig bevestigd.

Afwerking en Klanttevredenheid

Daarna hebben we beide vleugels uitgepakt en opgehangen. Het mooie van dit systeem is dat we de vleugels kunnen afstellen in hoogte en breedte, zodat ze perfect sluiten en waterpas hangen. De openslaande garagedeur was ook voorzien van een driepuntssluiting inclusief drie sleutels.

Nadat we klaar waren met monteren, konden we pas echt zien hoe mooi het resultaat was. Het model was voorzien van een Full-Line houtnerf en de panelen waren verticaal verdeeld. De klant kwam kijken en was zeer tevreden met de grote verandering die de nieuwe garagedeur met zich meebracht. Met een goed gevoel hebben we de woning verlaten.

Aanpassingsopties voor uw Garagedeur

Optioneel kunnen bij de openslaande garagedeur extra kenmerken worden toegevoegd, zoals een vierkant raam met roede of een zwarte handgreep in plaats van een deurklink. Hiermee kunnen we de openslaande deuren een meer klassieke uitstraling geven binnen dit model. Echter, indien gewenst, kunnen wij ook een modern ontwerp voor u realiseren.


Vind de Ideale Openslaande Garagedeuren bij Lumina Doors – Neem Vrijblijvend Contact met Ons Op!

Op zoek naar de perfecte openslaande garagedeur die aan al uw wensen voldoet? Lumina Doors staat voor u klaar om u te helpen. Met een uitgebreid assortiment en deskundig advies vinden we samen de ideale garagedeuren die naadloos aansluit bij uw behoeften.

Neem nu contact met ons op via +32491765029 of vul ons handige contactformulier in. Ons toegewijde team staat paraat om al uw vragen te beantwoorden en u een vrijblijvende offerte te verstrekken.

Wacht niet langer en kies Lumina Doors als uw betrouwbare partner voor hoogwaardige en stijlvolle openslaande garagedeuren. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw garagedromen werkelijkheid worden!

Offerte aanvragen

Voer een nummer in van 1 tot 9999.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Maasmechelen: +32(0)89 71 86 37

Hasselt: +32(0)11 98 81 58

Antwerpen: +32(0)38 08 10 11

Openingstijden
Maandag 09.00 - 17.00
Dinsdag 09.00 - 17.00
Woensdag 09.00 - 17.00
Donderdag 09.00 - 17.00
Vrijdag 09.00 - 15.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Laat een reactie achter over 'Openslaande Garagedeur Installatie in Rijkevorsel: Ontdek Onze Diensten!'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig bij het aankopen?

Neem voor vragen gerust contact met ons op.