luminadoors

Klanten waarderen ons met een 8.9

★★★★★ Lees alle 2001 referenties >

Ontdek Geraardsbergen – en laat ons uw openslaande garagedeur installeren!

Geraardsbergen, een juweel gelegen in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen, verwelkomt bezoekers met zijn rijke geschiedenis en adembenemende landschappen. Deze stad, gelegen in de Denderstreek en tegen de imposante Oudenberg, huisvest trots 34.724 inwoners, bekend als Geraardsbergenaars.

Verkenning van Geraardsbergen

Tijdens onze reis naar deze betoverende stad maakten we een tussenstop om te genieten van de prachtige omgeving. We besloten om de muur van Geraardsbergen te beklimmen tot aan de top van de Oudenberg, en wat een spectaculair uitzicht wachtte ons daar! Terwijl we de klim maakten, kruisten we talloze wielrenners die dapper de uitdaging van de muur aangingen. Bovenop de top prijkt de O.L. Vrouwekapel, en als je afdaalt, kom je een prachtig aangelegde vijver tegen met waterlelies.

Garagedeur Installatie bij Onze Klant

Eenmaal aangekomen bij onze gewaardeerde klant in Geraardsbergen, begonnen we met het plaatsen van een nieuwe openslaande garagedeur. Onze eerste taak was het demonteren van de oude houten kantelpoort, waarvan de veren behoorlijk uit torsieveren waren, wat het uitbreken bemoeilijkte. Na het verwijderen van de oude poort, assembleerden we het kader van de nieuwe garagedeur.

Vervolgens plaatsten we rondom het kader compriband om een goede afdichting tussen de deur en de muur te verzekeren, wat essentieel is om te voorkomen dat water, lucht of licht binnendringt. Nadat het kader was geplaatst, controleerden we zorgvuldig de waterpas voordat we het definitief vastzetten.

Met trots presenteren wij een perfect geïnstalleerde garagedeur, die niet alleen functioneel is maar ook esthetisch en duurzaam. Laat ons uw garagedeur installeren en voeg gemak en stijl toe aan uw woning in Geraardsbergen!

Perfecte Plaatsing van de Openslaande Garagedeur

Na het eindelijk vastzetten en vastdraaien van het kader, gingen we verder met het plaatsen van de vleugels. Door gebruik te maken van de scharnieren konden we de vleugels op waterpas zetten. Het is van vitaal belang dat het kader perfect waterpas staat, zowel horizontaal als verticaal. Soms is het zelfs beter om ook haaks te meten met een rolmaat om er zeker van te zijn dat alles perfect recht en haaks geplaatst wordt.

Tijdens het afstellen van de scharnieren is het essentieel dat de vleugels goed tegen elkaar afsluiten, om zo een minimale opening tussen beide vleugels te garanderen.

Een belangrijk aandachtspunt bij donkere kleuren is om extra ruimte te laten, zo’n 4 mm extra, voor het geval dat de volle zon op de deur staat. In warme weersomstandigheden kan het namelijk voorkomen dat de openslaande garagedeur niet soepel opent of sluit. Dit fenomeen doet zich met name voor wanneer de zon direct op de dubbele deur schijnt.

Zorgvuldige Afstelling voor Optimaal Gebruik

Wij streven ernaar om uw openslaande garagedeur met precisie te installeren, zodat u kunt genieten van jarenlang probleemloos gebruik.

Monteurs plaatsen zorgvuldig scharnieren op de openslaande garagedeur om een naadloze en veilige afsluiting te garanderen.

Vind de Ideale Openslaande Garagedeuren bij Lumina Doors – Neem Vrijblijvend Contact met Ons Op!

Op zoek naar de perfecte openslaande garagedeur die aan al uw wensen voldoet? Lumina Doors staat voor u klaar om u te helpen. Met een uitgebreid assortiment en deskundig advies vinden we samen de ideale garagedeuren die naadloos aansluit bij uw behoeften.

Neem nu contact met ons op via +32491765029 of vul ons handige contactformulier in. Ons toegewijde team staat paraat om al uw vragen te beantwoorden en u een vrijblijvende offerte te verstrekken.

Wacht niet langer en kies Lumina Doors als uw betrouwbare partner voor hoogwaardige en stijlvolle openslaande garagedeuren. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw garagedromen werkelijkheid worden!

Offerte aanvragen

Voer een nummer in van 1 tot 9999.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Maasmechelen: +32(0)89 71 86 37

Hasselt: +32(0)11 98 81 58

Antwerpen: +32(0)38 08 10 11

Openingstijden
Maandag 09.00 - 17.00
Dinsdag 09.00 - 17.00
Woensdag 09.00 - 17.00
Donderdag 09.00 - 17.00
Vrijdag 09.00 - 15.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Laat een reactie achter over 'Ontdek Geraardsbergen – en laat ons uw openslaande garagedeur installeren!'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig bij het aankopen?

Neem voor vragen gerust contact met ons op.