luminadoors

Klanten waarderen ons met een 8.9

★★★★★ Lees alle 2001 referenties >

Ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit en gemak in Waasmunster met onze garagepoort met loopdeur!

In Waasmunster hebben wij met trots een nieuwe garagepoort geïnstalleerd, compleet met een handige loopdeur. Deze toevoeging maakt het betreden van de garage snel en eenvoudig, zonder dat de hele poort geopend hoeft te worden. De klant had specifiek verzocht om een loopdeur, omdat hij op deze manier de temperatuur in de garage wilde behouden zonder de hele poort te hoeven openen.

Optimaal profiteren van de voordelen: Ontdek onze 65+ premie voor garagepoorten met loopdeur!

Bovendien wilden wij ervoor zorgen dat onze klant optimaal kon profiteren van de voordelen van de garagepoort met loopdeur. Daarom hebben wij de klant geïnformeerd over de mogelijkheid om een 65+ premie aan te vragen. Met deze premie kon de klant het verschil in kosten tussen een garagepoort zonder loopdeur en een garagepoort met loopdeur financieren. Zo kon de klant genieten van het gemak en de functionaliteit van de loopdeur, zonder zich zorgen te hoeven maken over de extra kosten.

Onze ervaren vakmensen hebben de garagepoort met loopdeur met de grootste zorg en precisie geïnstalleerd. We hebben gekozen voor hoogwaardige materialen en moderne technologie om ervoor te zorgen dat de poort duurzaam, veilig en probleemloos functioneert. Daarnaast is de sectionaal garagepoort uitgerust met de betrouwbare Marantec Comfort 3 serie motor, die zorgt voor een soepele en stille werking.

Klanttevredenheid gegarandeerd: Ontdek onze perfecte garagepoort met loopdeur in Waasmunster!

De tevredenheid van onze klant staat bij ons voorop, en we zijn verheugd te kunnen melden dat de klant uiterst tevreden is met het resultaat. Het gemak en de functionaliteit van de garagepoort met loopdeur hebben hun verwachtingen overtroffen, en het esthetische ontwerp past perfect bij de uitstraling van hun woning in Waasmunster.

Naast functionaliteit en veiligheid hebben we ook oog gehad voor het esthetische aspect. We begrijpen dat jouw woning in Waasmunster een eigen unieke stijl heeft, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat de garagepoort naadloos past bij de architectuur en uitstraling van jouw huis. Onze garagepoorten zijn ontworpen om zowel functioneel als visueel aantrekkelijk te zijn, waardoor ze een aanwinst zijn voor de uitstraling van je woning in Waasmunster.

Wij zijn verheugd om bij te dragen aan de bekendheid van Waasmunster en om jouw huis te voorzien van een hoogwaardige garagepoort met loopdeur. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing die aan al jouw wensen voldoet.


Contactgegevens

Maasmechelen: +32(0)89 71 86 37

Hasselt: +32(0)11 98 81 58

Antwerpen: +32(0)38 08 10 11

Openingstijden
Maandag 09.00 - 17.00
Dinsdag 09.00 - 17.00
Woensdag 09.00 - 17.00
Donderdag 09.00 - 17.00
Vrijdag 09.00 - 15.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Laat een reactie achter over 'Ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit en gemak in Waasmunster met onze garagepoort met loopdeur!'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig bij het aankopen?

Neem voor vragen gerust contact met ons op.