luminadoors

Klanten waarderen ons met een 8.9

★★★★★ Lees alle 2001 referenties >

Ontdek Bornem: Plaatsen van Garagepoorten aan de Schelde

Bornem, gelegen langs de majestueuze Schelde, is een gemeente omringd door weelderige groene landschappen en natuurlijke gebieden. Met attracties zoals het eeuwenoude Kasteel van Bornem, daterend uit de 15e eeuw en nu een bruisend cultureel centrum, en de historische Abdij van Bornem uit de 12e eeuw, biedt Bornem een rijke culturele ervaring.

Voorbereiding en Demontage in Bornem: Klantgerichte Service van A tot Z

Helaas hadden we niet de kans om deze prachtige locaties te bezoeken vanwege onze drukke planning. Echter, we werden hartelijk ontvangen door onze klant in Bornem, klaar om aan de slag te gaan met het vervangen van zijn garagepoort.

Bij aankomst hebben we grondig alles nagemeten en de details van de offerte met de klant doorgenomen voordat we begonnen met het demonteren van de oude kantelpoort. De oude poort was duidelijk versleten, en de klant keek uit naar de vernieuwing ervan.

Installatie van Panoramavenster en Railsysteem: Optimaal Licht en Veiligheid

Met het oog op een helderdere garage, besloot de klant een panoramavenster toe te voegen aan de nieuwe garagepoort. Dit panoramavenster bood niet alleen voldoende natuurlijk licht, maar was ook voorzien van veiligheidsglas van hoge kwaliteit (HR++) om de veiligheid te waarborgen.

Na de demontage hebben we het railsysteem geïnstalleerd en waterpas gezet voordat we het definitief vastzetten. Tijdens het werk trakteerde de klant ons op heerlijke warme koffie, wat onze energie en motivatie ten goede kwam.

Installatie van Marantec Comfort 3-serie: Modern Comfort in Bornem

Vervolgens installeerden we de Marantec Comfort 3-serie met geleiderrail, die stevig aan het plafond werd bevestigd. Deze nauwkeurige ophanging zorgt voor een soepele werking van de garagepoort, zonder haperingen.

Afwerking en Uitleg aan Klant: Zorgeloze Bediening van Uw Nieuwe Garagepoort in Bornem

Het stapelen van de deurpanelen verliep vlot, waarbij we begonnen met het bodempaneel en vervolgens verder gingen met de tussenpanelen en het bovenste paneel met panoramavenster. Na het afstellen van de motor opende en sloot de garagepoort feilloos.

Ten slotte hebben we de handzenders, wandbediening en codeklavier geïnstalleerd en geprogrammeerd, zodat de klant ze direct kon gebruiken. We hebben de klant ook uitgebreide uitleg gegeven over het gebruik van de garagepoort en hoe te handelen bij stroomuitval.

Met onze taak volbracht, verlieten we Bornem met een tevreden klant en een perfect werkende garagepoort, klaar om jarenlang dienst te doen.


Vind de Ideale Garagepoorten bij Lumina Doors – Neem Vrijblijvend Contact met Ons Op!

Op zoek naar de perfecte openslaande garagedeur die aan al uw wensen voldoet? Lumina Doors staat voor u klaar om u te helpen. Met een uitgebreid assortiment en deskundig advies vinden we samen de ideale garagedeuren die naadloos aansluit bij uw behoeften.

Neem nu contact met ons op via +32491765029 of vul ons handige contactformulier in. Ons toegewijde team staat paraat om al uw vragen te beantwoorden en u een vrijblijvende offerte te verstrekken.

Wacht niet langer en kies Lumina Doors als uw betrouwbare partner voor hoogwaardige en stijlvolle openslaande garagedeuren. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw garagedromen werkelijkheid worden!

Offerte aanvragen

Voer een nummer in van 1 tot 9999.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Maasmechelen: +32(0)89 71 86 37

Hasselt: +32(0)11 98 81 58

Antwerpen: +32(0)38 08 10 11

Openingstijden
Maandag 09.00 - 17.00
Dinsdag 09.00 - 17.00
Woensdag 09.00 - 17.00
Donderdag 09.00 - 17.00
Vrijdag 09.00 - 15.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Laat een reactie achter over 'Ontdek Bornem: Plaatsen van Garagepoorten aan de Schelde'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig bij het aankopen?

Neem voor vragen gerust contact met ons op.