luminadoors

Klanten waarderen ons met een 8.9

★★★★★ Lees alle 2001 referenties >

Nieuwe generatie garagepoorten: functionaliteit en elegantie in Sint-Genesius-Rode

Ontdek de prachtige natuurlijke rijkdom van onze gemeente

Na een internetzoektocht heeft onze klant het juiste adres gevonden voor een nieuwe garagepoort. Onze salesverantwoordelijke heeft direct contact opgenomen en een afspraak gepland om alle details te bespreken. Onderweg hebben we volop kunnen genieten van het groen en de gelegenheid gehad om de natuur te verkennen in de gemeente Sint-Genesius-Rode.

Stijlvolle gemotoriseerde garagepoorten in Sint-Genesius-Rode.

Na een rit met leuke natuur stond onze klant al klaar met koffie, samen hebben wij alles tot in detail even overlopen. Daarna zijn we begonnen met afbreken van de oude kantelpoort van Hormann wat na dertig jaar goed gesleten was.

Nadat de versleten poort gedemonteerd hebben, zijn wij van start gegaan met het plaatsen van Rondom profielen omdat er geen voldoende aanslag was om de gegalvaniseerde railsysteem te plaatsen.

Deze railsysteem was in mum van tijd gemonteerd, naderhand is Marantec motor met model comfort 3 serie geplaatst.

Vervolgens hebben wij de vlakke panelen met ral kleur 9007 metalic zilver opgestapeld en scharnieren vastgezet en de dubbele industriële looprollen afgesteld zodat alles goed aansluiten aan de aanslagrubber.

Na het plaatsen van de vlakke panelen en het afstellen van de scharnieren en industriële looprollen, hebben we de motor nauwkeurig afgesteld voor de optimale open- en sluitpositie van de garagepoort. Vervolgens hebben we de handzenders ingelezen, waardoor de gebruiksklare garagepoort nu volledig operationeel is en klaar voor dagelijks gebruik.

Als u geïnteresseerd bent in het verkennen van opties voor garagepoorten of als u meer informatie wilt, nodigen wij u uit om contact op te nemen met Lumina Doors. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte garagepoort die aan uw behoeften voldoet. U kunt telefonisch contact met ons opnemen op +32491765029 of u kunt het contactformulier invullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren en u voorzien van deskundig advies en een vrijblijvende offerte. We kijken ernaar uit om u te assisteren bij het realiseren van uw wensen voor een hoogwaardige en stijlvolle garagepoort.

Contactgegevens

Maasmechelen: +32(0)89 71 86 37

Hasselt: +32(0)11 98 81 58

Antwerpen: +32(0)38 08 10 11

Openingstijden
Maandag 09.00 - 17.00
Dinsdag 09.00 - 17.00
Woensdag 09.00 - 17.00
Donderdag 09.00 - 17.00
Vrijdag 09.00 - 15.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Laat een reactie achter over 'Nieuwe generatie garagepoorten: functionaliteit en elegantie in Sint-Genesius-Rode'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig bij het aankopen?

Neem voor vragen gerust contact met ons op.