luminadoors

Klanten waarderen ons met een 8.9

★★★★★ Lees alle 2001 referenties >

Succesverhaal: Marantec Comfort 51 Garagedeur in Eindhoven

In dit artikel delen we graag het succesverhaal van het plaatsen van een garagedeur met Marantec Comfort 5 in Eindhoven, in samenwerking met Bouwbedrijf Kurt.

Kenmerken van de Garagedeur

We bespreken de kenmerken van de garagedeur, zoals de Marantec Comfort 51 aandrijving met 2-kanaals handzender en de Marantec Digital 131 draadloze drukknop, waarmee de garagedeur vanuit binnenin de garage kan worden bediend. Daarnaast benadrukken we dat de klant heeft gekozen voor klassieke cassettepanelen, passend bij de prachtige en klassieke uitstraling van hun ruime woning.

Installatieproces: Traditionele Cassettepanelen en Marantec Comfort 51 Motor

Na de afronding van het muursnijwerk door Bouwbedrijf Kurt, hebben we rondom de profielen geplaatst om ruimte te creëren voor het gegalvaniseerde railsysteem. Vervolgens hebben we de Marantec Comfort 51 motor geïnstalleerd, die zorgt voor een soepele en betrouwbare werking van de garagedeur.

Afdichting en Afwerking

Het afstellen van de industriële dubbele looprollen was een belangrijke stap om een goede afdichting tegen aanslagrubber te garanderen, waardoor water, licht en wind buiten de garage blijven. Na het afstellen van de motor voor de openings- en sluitingsstand, hebben we de handzenders en de draadloze drukknop geïnstalleerd, waardoor de klant zowel van buiten als van binnenin de garage gemakkelijk toegang heeft tot de garagedeur.

Klanttevredenheid en Samenwerking met Bouwbedrijf Kurt

Zowel de eindklant als Bouwbedrijf Kurt waren uitermate tevreden met het eindresultaat. De keuze voor de Marantec Comfort 51 garagedeur met zijn handige functies, zoals de 2-kanaals handzender en de draadloze drukknop, bood een hoog niveau van gebruiksgemak en comfort. De toevoeging van de klassieke cassettepanelen creëerde een harmonieus samenspel tussen functionaliteit en esthetiek, waardoor de garagedeur perfect paste bij de uitstraling van het prachtige en ruime huis.

Conclusie en Aanbeveling

Het plaatsen van de Marantec Comfort 51 garagedeur in samenwerking met Bouwbedrijf Kurt was een groot succes. De klant was buitengewoon tevreden met het eindresultaat, dat functionaliteit, esthetiek en gebruiksgemak combineerde. De keuze voor klassieke cassettepanelen gaf de ruime woning een extra vleugje elegantie. Dankzij de soepele samenwerking met Bouwbedrijf Kurt kon dit project probleemloos worden afgerond. De tevredenheid van zowel de klant als Bouwbedrijf Kurt getuigt van de kwaliteit van het werk en de toewijding aan het leveren van uitstekende resultaten.

Vind de Ideale Openslaande Garagedeuren bij Lumina Doors – Neem Vrijblijvend Contact met Ons Op!

Op zoek naar de perfecte openslaande garagedeur die aan al uw wensen voldoet? Lumina Doors staat voor u klaar om u te helpen. Met een uitgebreid assortiment en deskundig advies vinden we samen de ideale garagedeuren die naadloos aansluit bij uw behoeften.

Neem nu contact met ons op via +32491765029 of vul ons handige contactformulier in. Ons toegewijde team staat paraat om al uw vragen te beantwoorden en u een vrijblijvende offerte te verstrekken.

Wacht niet langer en kies Lumina Doors als uw betrouwbare partner voor hoogwaardige en stijlvolle openslaande garagedeuren. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw garagedromen werkelijkheid worden!


Offerte aanvragen

Voer een nummer in van 1 tot 9999.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Maasmechelen: +32(0)89 71 86 37

Hasselt: +32(0)11 98 81 58

Antwerpen: +32(0)38 08 10 11

Openingstijden
Maandag 09.00 - 17.00
Dinsdag 09.00 - 17.00
Woensdag 09.00 - 17.00
Donderdag 09.00 - 17.00
Vrijdag 09.00 - 15.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Laat een reactie achter over 'Succesverhaal: Marantec Comfort 51 Garagedeur in Eindhoven'

One thought on “Succesverhaal: Marantec Comfort 51 Garagedeur in Eindhoven

  1. Bedankt voor jullie positiviteit!

    Wij als Bouwbedrijf Kurt vonden het ook erg fijn om met Luminadoors samen te werken. Alles is netjes geregeld.
    Wij en ons klant is tevreden over het product. Goede kwaliteit.

    We hopen vaker samen te werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig bij het aankopen?

Neem voor vragen gerust contact met ons op.