luminadoors

Klanten waarderen ons met een 8.9

★★★★★ Lees alle 2001 referenties >

Eindhoven verwelkomt nieuwe garagedeur: de perfecte toevoeging aan jouw woning!

Ontdek Lumina Doors: Hoogwaardige Garagepoorten in Eindhoven

Onze garagepoorten van Lumina Doors vinden hun weg naar Eindhoven, een stad die bruist van energie en doordrenkt is van geschiedenis. We zijn trots op onze nieuw geplaatste garagepoort bij een tevreden klant, midden in het hart van deze dynamische stad, vlakbij het iconische PSV-stadion.

Het Plaatsingsproces

Onderzoek en Voorbereiding

Bij onze aankomst bij de klant hebben we eerst zorgvuldig alles gecontroleerd, van de maten tot de staat van de oude kantelpoort van Hormann. Tijdens een korte pauze kregen we zelfs een hartverwarmend bakje koffie van de klant, vergezeld van zelfgemaakte gebakjes.

Plaatsing van het Railsysteem

Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het plaatsen van het verticale en horizontale railsysteem, dat nauwkeurig is afgesteld en stevig tegen de gevel is vastgeschroefd. Een goede afdichting met behulp van combriband zorgt ervoor dat licht, wind, water en kou geen kans krijgen om binnen te dringen.

Installatie van de Panelen en Mechanisme

Na het plaatsen van de panelen met een houtnerfstructuur en een subtiele middenlijn in de kleur antractie RAL 7016, hebben we de trekveren geïnstalleerd en zorgvuldig afgesteld op de juiste balans. Daarna hebben we de motor afgesteld op zowel de sluitings- als de openstand van de garagepoort.

Betrouwbare Aandrijving met Marantec Comfort 3 Serie

Met behulp van de betrouwbare Marantec Comfort 3 serie aandrijving zorgen we voor moeiteloos gebruik van de garagepoort, waarbij elke beweging soepel en geruisloos verloopt. Of het nu gaat om het binnenrijden na een drukke dag in de stad of het veilig opbergen van kostbare bezittingen, onze garagepoorten bieden niet alleen gemak, maar ook gemoedsrust.

Klanttevredenheid en Toekomstige Service

Tijdens ons werk kwam de klant even kijken en na voltooiing van het project was hij zeer tevreden met de waardevolle toevoeging aan zijn woning. Bij Lumina Doors staat klanttevredenheid altijd voorop. Dus, als je in Eindhoven bent en op zoek bent naar een garagepoort die perfect past bij jouw stijl en behoeften, neem dan gerust contact met ons op voor advies en de ideale garagepoort. Ons team staat klaar om te helpen en een oplossing te vinden die aan al jouw wensen voldoet.

Neem vrijblijvend contact op!

Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van onze hoogwaardige garagepoorten en hoe Lumina Doors kan bijdragen aan de stijl, functionaliteit en veiligheid van jouw woning in Eindhoven, nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat klaar om je te voorzien van deskundig advies en een vrijblijvende offerte. Bel Lumina Doors op +32 491 76 50 29 of vul het contactformulier in op onze website. Wij kijken ernaar uit om jou te helpen bij het realiseren van jouw wensen voor een perfecte garagepoort in Eindhoven.


Offerte aanvragen

Voer een nummer in van 1 tot 9999.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Maasmechelen: +32(0)89 71 86 37

Hasselt: +32(0)11 98 81 58

Antwerpen: +32(0)38 08 10 11

Openingstijden
Maandag 09.00 - 17.00
Dinsdag 09.00 - 17.00
Woensdag 09.00 - 17.00
Donderdag 09.00 - 17.00
Vrijdag 09.00 - 15.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Laat een reactie achter over 'Eindhoven verwelkomt nieuwe garagedeur: de perfecte toevoeging aan jouw woning!'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig bij het aankopen?

Neem voor vragen gerust contact met ons op.