luminadoors

Klanten waarderen ons met een 8.9

★★★★★ Lees alle 2001 referenties >

Een Nieuwe Dimensie: Garagepoort met Panoramavenster Schittert bij Kennel Van Riona Hondenhotel in Genk

Nadat we de installatie van de nieuwe garagepoort met panoramavenster bij Kennel Van Riona Hondenhotel of dagopvang in Genk hadden voltooid, was de klant uitermate tevreden met het resultaat. Het panoramavenster op het bovenste paneel van de garagepoort bracht niet alleen prachtig daglicht in de garage, maar creëerde ook een open en ruimtelijk gevoel.

De klant was zeer te spreken over de zorgvuldigheid waarmee we te werk gingen bij het demonteren van de oude garagepoort en het plaatsen van de nieuwe. Het gegalvaniseerde railsysteem, de Marantec Comfort 3-serie motor en alle andere componenten waren van uitstekende kwaliteit en voldeden volledig aan de verwachtingen.

Klant jubelt over Gebruiksgemak en Visuele Pracht na Installatie

Met de mogelijkheid om de garagepoort moeiteloos te bedienen via de handzenders en de draadloze wandschakelaar was de klant enorm blij. Ze benadrukten hoe gemakkelijk het was om de poort te openen en te sluiten, en hoe de soepele werking bijdroeg aan het dagelijkse gebruiksgemak.

De klant was oprecht enthousiast over de toevoeging van het panoramavenster, omdat het niet alleen de honden in het hondenhotel voorzag van voldoende daglicht, maar ook een esthetische upgrade aan de hele garage gaf. Het resultaat overtrof hun verwachtingen en ze bedankten ons uitvoerig voor ons vakmanschap en professionaliteit.

Als installatieteam waren we verheugd om te zien dat de klant zo tevreden was met het eindresultaat. We verlieten de locatie met een gevoel van voldoening, wetende dat we niet alleen een functionele garagepoort hadden geleverd, maar ook een esthetisch element hadden toegevoegd dat de klant dagelijks zou waarderen.


Ontdek de Perfecte Garagepoort bij Lumina Doors – Neem vrijblijvend contact met ons op!

Op zoek naar de ideale garagepoort die aan al uw wensen voldoet? Bij Lumina Doors staan wij voor u klaar om u te helpen. Met een breed scala aan opties en deskundig advies vinden we samen de garagepoort die perfect past bij uw behoeften.

Bel ons nu op +32491765029 of vul ons handige contactformulier in. Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u een vrijblijvende offerte te bezorgen.

Wacht niet langer en laat Lumina Doors uw betrouwbare partner zijn voor hoogwaardige en stijlvolle garagepoorten. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw garagedromen werkelijkheid maken!


Offerte aanvragen

Voer een nummer in van 1 tot 9999.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Maasmechelen: +32(0)89 71 86 37

Hasselt: +32(0)11 98 81 58

Antwerpen: +32(0)38 08 10 11

Openingstijden
Maandag 09.00 - 17.00
Dinsdag 09.00 - 17.00
Woensdag 09.00 - 17.00
Donderdag 09.00 - 17.00
Vrijdag 09.00 - 15.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Laat een reactie achter over 'Een Nieuwe Dimensie: Garagepoort met Panoramavenster Schittert bij Kennel Van Riona Hondenhotel in Genk'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig bij het aankopen?

Neem voor vragen gerust contact met ons op.