luminadoors

Klanten waarderen ons met een 8.9

★★★★★ Lees alle 2001 referenties >

Betoverende Diest: Stijlvolle en Veilige Garagepoorten Voor Jouw Woning!

In het prachtige Diest hebben wij met trots nieuwe garagepoorten geplaatst. Onze zorgvuldig ontworpen poorten passen perfect bij de omgeving en bieden optimale functionaliteit en veiligheid. Of je nu een modern ontwerp wilt dat naadloos aansluit bij de architectuur van de stad, of een meer klassieke stijl die de traditionele schoonheid van Diest weerspiegelt, onze garagepoorten zijn een waardevolle toevoeging aan elke woning. We zijn verheugd om bij te dragen aan de esthetiek en het comfort van deze prachtige stad.

Verhoog de Stijl en Veiligheid van je Woning in Diest met Onze Garagepoorten!

Na een ontspannende rit door de prachtige natuur ontmoetten we onze klant, die al klaarstond met een warme kop koffie. Samen hebben we alle details doorgenomen voordat we begonnen met het demonteren van de oude, versleten kantelpoorten van Hormann. Na 21 jaar intensief gebruik waren deze poorten aan vervanging toe.

Na demontage van de oude poorten, hebben we Rondom profielen geplaatst om voldoende aanslag te creëren voor het railsysteem van verzinkt staal. Vervolgens hebben we snel en efficiënt het railsysteem gemonteerd. Daarna hebben we de Marantec motoren uit de comfort 3 serie geïnstalleerd voor een soepele en betrouwbare werking van de poorten.

De vlakke panelen in ral kleur 9016 wit zijn nauwkeurig geplaatst en de scharnieren stevig vastgezet. De dubbele industriële looprollen zijn afgesteld, zodat de poorten perfect aansluiten op de aanslagrubbers. Het resultaat is een indrukwekkend duo van garagedeuren, naast elkaar gemonteerd en klaar om jarenlang stijlvol en probleemloos dienst te doen.

Na het plaatsen van de panelen en het nauwkeurig afstellen van de scharnieren, looprollen en motoren, hebben we de handzenders ingelezen. Nu zijn beide garagepoorten volledig operationeel en klaar voor dagelijks gebruik.

Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van opties voor garagepoorten of als je meer informatie wilt, nodigen wij je uit om contact op te nemen met Lumina Doors. Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte garagepoorten die aan jouw behoeften voldoen. Bel ons op +32491765029 of vul het contactformulier in voor deskundig advies en een vrijblijvende offerte. We kijken ernaar uit om je te assisteren bij het realiseren van jouw wensen voor hoogwaardige en stijlvolle garagepoorten in Diest.


Contactgegevens

Maasmechelen: +32(0)89 71 86 37

Hasselt: +32(0)11 98 81 58

Antwerpen: +32(0)38 08 10 11

Openingstijden
Maandag 09.00 - 17.00
Dinsdag 09.00 - 17.00
Woensdag 09.00 - 17.00
Donderdag 09.00 - 17.00
Vrijdag 09.00 - 15.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Laat een reactie achter over 'Betoverende Diest: Stijlvolle en Veilige Garagepoorten Voor Jouw Woning!'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig bij het aankopen?

Neem voor vragen gerust contact met ons op.