luminadoors

Klanten waarderen ons met een 8.9

★★★★★ Lees alle 2001 referenties >

Betoverend Mechelen: Ontdek de magie van Martin’s Patershof, een uniek hotel in een voormalige kerk.

Tijdens ons bezoek aan Mechelen, terwijl we onderweg waren om een openslaande garagedeur te plaatsen, werden we aangenaam verrast door een bijzondere plek: Martin’s Patershof, een voormalige kerk die prachtig was omgebouwd tot een uniek hotel. Deze onverwachte ontdekking voegde een extra dimensie toe aan onze reiservaring in Mechelen.

De transformatie van de kerk naar hotel was adembenemend. De majestueuze architectuur met zijn imposante gewelven en prachtige details was prachtig behouden gebleven, en vormde nu het decor voor een buitengewoon verblijf. We waren diep onder de indruk van de harmonieuze samensmelting van oude elementen en moderne voorzieningen.

Na onze aangename tussenstop bij Martin’s Patershof, kwamen we aan bij de klant om de openslaande garagedeur te installeren. We begonnen met het zorgvuldig demonteren van de bestaande houten zijdelingse poort en vervolgens plaatsten we het nieuwe kader, nauwkeurig afgemeten voor een perfecte pasvorm. Nadat het kader stevig bevestigd was, plaatsten we met precisie beide vleugels van de openslaande deur en stelden we ze zorgvuldig af.

Optimale veiligheid en gemak: Onze openslaande garagedeuren met meerpuntsluiting en deurvastzetter.

De openslaande garagedeur was uitgerust met een robuuste 3-puntsluiting voor optimale veiligheid. Indien gewenst kon de sluiting zelfs worden uitgebreid naar een 5-puntsluiting voor nog meer veiligheid. Daarnaast was de deur voorzien van een hoogwaardig SKG-cilinderslot met 3 sleutels, waardoor de toegang tot de garage uitstekend beveiligd was.

Om het gebruiksgemak te vergroten, was de openslaande garagedeur voorzien van een handige deurvastzetter op de positie van de loopdeur. Dit maakte het mogelijk om de deur te openen en vast te zetten met de deurvastzetter, waardoor je bijvoorbeeld gemakkelijk met de fiets uit de garage kon gaan zonder de deur volledig te sluiten.

Het installeren van de openslaande garagedeur vereiste vakmanschap en precisie, maar het resultaat mocht er zijn. De nieuwe deur bood niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook verbeterde functionaliteit en veiligheid voor de tevreden klant.

Ontdek de perfecte garagedeur: Praktisch, isolerend en veilig – Openslaande deuren van Lumina Doors.

Bent u op zoek naar een nieuwe garagedeur? Overweeg dan zeker openslaande deuren. Deze deuren zijn niet alleen praktisch in gebruik, maar bieden ook uitstekende isolatie en veiligheid voor uw voertuigen en andere bezittingen in de garage. Bij Lumina Doors hebben we een breed scala aan materialen beschikbaar, zoals hout, aluminium en staal, zodat u de perfecte openslaande garagedeur kunt vinden die naadloos bij uw huis past.

Openslaande garagedeuren zijn bij veel huiseigenaren geliefd vanwege hun duurzaamheid en het behoud van een klassieke uitstraling voor uw garage. Bovendien kunnen de deuren worden uitgerust met hoogwaardige vergrendelingssystemen voor extra gemoedsrust en veiligheid.

Bij Lumina Doors kunt u kiezen uit diverse modellen panelen en kleuren, zodat de deuren perfect aansluiten bij de stijl van uw huis. Als u kiest voor het Premium, Premium Plus of Elite model, worden de scharnieren volledig geïntegreerd in het kozijn en de deurvleugel, waardoor ze niet zichtbaar zijn wanneer de deur gesloten is en een strakke en moderne uitstraling wordt gerealiseerd.

Overweeg dus zeker om uw garagedeur te vervangen door openslaande deuren en profiteer niet alleen van de esthetische voordelen, maar ook van de verbeterde isolatie, veiligheid en gebruiksgemak. Neem vandaag nog contact op met Lumina Doors voor meer informatie en vraag een vrijblijvende offerte aan.


Offerte aanvragen

Voer een nummer in van 1 tot 9999.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Maasmechelen: +32(0)89 71 86 37

Hasselt: +32(0)11 98 81 58

Antwerpen: +32(0)38 08 10 11

Openingstijden
Maandag 09.00 - 17.00
Dinsdag 09.00 - 17.00
Woensdag 09.00 - 17.00
Donderdag 09.00 - 17.00
Vrijdag 09.00 - 15.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Laat een reactie achter over 'Betoverend Mechelen: Ontdek de magie van Martin’s Patershof, een uniek hotel in een voormalige kerk.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig bij het aankopen?

Neem voor vragen gerust contact met ons op.