luminadoors

Klanten waarderen ons met een 8.9

★★★★★ Lees alle 2001 referenties >

Isoleer uw garage met een sectionale garagepoort

Huis renoveren? Denk ook aan een sectionale poort

Gaat u binnenkort uw woning renoveren? Dan doet u dat waarschijnlijk niet alleen uit esthetische overwegingen maar richt u zich tevens op het besparen van energie. Wie wil tenslotte niet een woning die er prachtig uitziet, veel comfort biedt én veel energie bespaart? Vaak is een oudere woning niet alleen qua uiterlijk toe aan een opknapbeurt. De ramen en de muren zijn meestal niet goed geïsoleerd en dat kan veel stookkosten met zich meebrengen. Zonde, want met een investering in uw woning leeft u een stuk zuiniger en dat is niet alleen fijn voor uw portemonnee, maar ook goed voor het milieu!

Isoleer uw garage met een sectionale poort

Laat u uw spouwmuren isoleren en uw kozijnen voorzien van dubbele beglazing? Een goed idee. Met het zuiniger maken van uw woning heeft u uw investering snel weer terugverdiend. Ook het renoveren van uw garagepoort is een uitstekende manier om veel energie te besparen. Waarschijnlijk is het in uw garage vochtig en koud en dat heeft vaak direct effect op de stookkosten in uw woning. Door een niet geïsoleerde kantelpoort en niet sluitende kieren verliest u veel warmte. Zonde, maar gelukkig is dat met een goed geïsoleerde sectionale poort voorgoed verleden tijd. Laat daarom uw kantelpoort vervangen door een modernere versie. U heeft er direct profijt van!

Uw garagepoort isoleren en kieren dichten

Kiest u voor renovatie van uw garagepoort? Een verstandig besluit. Een sectionale poort is inwendig geïsoleerd met polyurethaanschuim. Met name bij panelen met een dikte van 42 mm merkt u direct het verschil in warmteverlies. Uw garage blijft droog en is minder koud en dat geeft een blijvend comfortabel gevoel. Wilt u nog meer doen om uw garage goed te isoleren? Laat dan rubberen dichtingsstrips aanbrengen aan de boven- en onderzijde van uw sectionale poort en laat ook de zijkanten voorzien van strips die uw garage beschermen tegen tocht en vocht. Zelfs tussen de panelen van uw sectionale poort kunt u dichtingsstrips aanbrengen die zorgen voor een perfecte isolatie. U zult direct het verschil merken, qua comfort én in uw portemonnee.

De voordelen van een goed geïsoleerde garage

Gaat u uw garage isoleren met een nieuwe sectionale poort, dan levert dat direct een een extra ruimte op bij uw huis waar u comfortabel gebruik van kunt maken. Creëer een nieuwe werkplek om te kunnen klussen in betere omstandigheden, plaats er een bijkeuken of zet er uw wasmachine of droogkast neer die u voorheen in uw woning had staan. Wel zo handig en het geeft u extra voldoening.

Wilt u meer weten over isolatie van uw garage? Wij vertellen u graag meer over energiebesparing met sectionale poorten.


Contactgegevens

Maasmechelen: +32(0)89 71 86 37

Hasselt: +32(0)11 98 81 58

Antwerpen: +32(0)38 08 10 11

Openingstijden
Maandag 09.00 - 17.00
Dinsdag 09.00 - 17.00
Woensdag 09.00 - 17.00
Donderdag 09.00 - 17.00
Vrijdag 09.00 - 15.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Laat een reactie achter over 'Isoleer uw garage met een sectionale garagepoort'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig bij het aankopen?

Neem voor vragen gerust contact met ons op.