luminadoors

Klanten waarderen ons met een 8.9

★★★★★ Lees alle 2001 referenties >

De voordelen van sectionale poorten

Veel ruimte met sectionale poorten 

Sectionale poorten hebben veel voordelen ten opzichte van traditionele kantelpoorten. Ze bestaan uit panelen die verticaal of horizontaal verbonden zijn en die bij het openen en sluiten strak langs de muur of het plafond glijden. Daardoor neemt een poort erg weinig ruimte in en dat is in veel situaties ideaal. Wilt u de ruimte in uw garage zo goed mogelijk benutten of heeft u langs de buitenzijde van de garage weinig bewegingsruimte ? Dan is een garagepoort een geweldige keuze. In de garage kunt uw auto tot aan de poort parkeren, grotere wagens kunnen zonder problemen langs de muur rijden en u kunt uw spullen eenvoudig tegen de muur neerzetten. Aan de straatkant heeft u bovendien voldoende ruimte langs de weg of de oprit.

Elegantie van een stevige kwaliteit

Sectionale poorten zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en daardoor kunt u uw garagepoort volledig afstemmen op uw smaak en de omgeving. Of u nu kiest voor een poort met een stucco of houtnerf structuur, gladde horizontale of verticale panelen of een klassieke en luxe cassette, onze garagepoorten zijn altijd elegant. Natuurlijk is ook aan de kwaliteit gedacht. Een garagepoort dient bestand te zijn  tegen allerhande weersomstandigheden en daarom zijn onze sectionale garagepoorten altijd voorzien van een hoogwaardige, krasbestendige en kleurvaste lak die bestand is tegen UV-straling. Onze sectionaal poorten zijn verkrijgbaar in meer dan 300 kleuren.

Een garagepoort met Comfort

Sectionale garagepoorten zijn hoog isolerend. Door de uitstekende afdichtingen zonder kieren langs de randen heeft u minder energiekosten en leeft u milieubewust. De poorten zijn geruisloos bij het openen en sluiten en ook dat biedt comfort, zeker op momenten dat het stil hoort te zijn. Onze elektrisch bedienbare garagepoorten hebben een bediening op afstand en krachtbegrenzing door middel van tegendruk. Natuurlijk kunt u onze garagepoorten ook uitbreiden met ledverlichting, diverse soorten vensters en draadloze schakelaars.

Wilt u meer weten over onze garagepoorten? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie. Wij informeren u graag!


Contactgegevens

Maasmechelen: +32(0)89 71 86 37

Hasselt: +32(0)11 98 81 58

Antwerpen: +32(0)38 08 10 11

Openingstijden
Maandag 09.00 - 17.00
Dinsdag 09.00 - 17.00
Woensdag 09.00 - 17.00
Donderdag 09.00 - 17.00
Vrijdag 09.00 - 15.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Laat een reactie achter over 'De voordelen van sectionale poorten'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig bij het aankopen?

Neem voor vragen gerust contact met ons op.