luminadoors

Klanten waarderen ons met een 8.9

★★★★★ Lees alle 2001 referenties >

Garagepoort vervangen door openslaande deuren in Tilburg

Openslaande garagedeuren zijn zeer handig in gebruik. Wat ook wel dubbele deuren, duo deuren of tweevleugelige deuren of poort genoemd – kunt u met uw fiets, scooter of tuinmateriaal eenvoudig uw garage betreden en verlaten. Openslaande garagedeur zijn ook optimaal geïsoleerd en daardoor voorkomt u onnodig warmteverlies. Dat scheelt u direct in uw stookkosten, zeker als u uw garage als hobbyruimte gebruikt. Dat merkt u onmiddellijk in uw energierekening.

Openslaande garagedeuren in Tilburg : een populaire keuze

Openslaande garagedeuren zijn een populaire keuze onder huiseigenaren omdat ze een lange levensduur en de functionaliteit en veiligheid optimaal is. Met een openslaande poort blijft het klassieke uiterlijk van uw garage behouden. De  poorten worden op maat gemaakt en kunnen worden voorzien van een meervoudige vergrendeling, ook wel een Meerpuntsluiting genoemd. Zo’n sluiting geeft een veilig en prettig gevoel wanneer u een waardevolle auto of dure apparaten in uw garage heeft staan.

Verschillende materialen beschikbaar voor openslaande garagedeuren in Tilburg

Naast sectionaal garagepoorten en zijwaardse poort, kunt u bij Lumina Doors ook terecht voor openslaande garagedeuren. Dit zijn dubbele deuren waarbij u eenvoudig toegang heeft tot uw garage. Er zijn verschillende materialen beschikbaar, zoals hout, aluminium en staal. Houten garagedeuren geven een traditionele uitstraling aan een huis, terwijl aluminium deuren meer weerstand bieden tegen weersinvloeden. Veel moderne modellen zijn uitgerust met of zonder een elektrische opener.

Een openlaande garagedeuren zijn geweldige manier om de uitstraling van uw huis te verbeteren

Bij het aanschaffen van een openslaande garagedeur heeft u de keuze uit 220 RAL kleuren. Ook heeft u de keuze uit diverse modellen panelen, horizontaal of verticaal geplaatst en met een houtnerf, stucco of juist gladde panelen. Premium, Premium Plus en Elite heeft een verdoken scharnieren ook wel onzichtbaar scharnier genoemd – is volledig geïntegreerd in het kader en de vleugel zodat scharnier helemaal verborgen zijn als de openslaande garagedeur gesloten is, die een strakke en modernere look geeft. De scharnieren zijn onderhoudsvriendelijk en staan voor een lange levensduur. Het frame is geheel in aluminium uitgevoerd en heeft daardoor een hoge duurzaamheid. Bovendien is bij een aluminium frame de kans op uitzetting bij plaatsing op de zuidkant ( zon ) minimaal en zal de deur goed blijven sluiten.

Panelen overzicht

Railsystemen overzicht

Motoren overzicht

Beveiliging overzicht

Ontdek onze nieuwe model verdekte scharnier – ook wel onzichtbaar scharnier genoemd – is volledig geïntegreerd in het kader en de vleugel zodat scharnier helemaal verborgen zijn als de openslaande garagedeur gesloten is, die een strakke en modernere look geeft. De scharnieren zijn onderhoudsvriendelijk en staan voor een lange levensduur.

 

 

driepuntsluiting of 3 meerpuntsluiting uitbereidbaar naar 5 meerpuntsluiting bij lumina doors ook los leverbaar
Meerpuntsluiting

Zoek je een hoogwaardig slot voor jouw openslaande garagedeur? Bekijk dan onze 3 meerpuntssluitingen: een kwalitatieve 3 meerpuntssluiting die zich op drie plaatsen in het kader vergrendelt. Vijfmeerpuntsluiting behoort ook tot de uitbreidingsmogelijkheden.

De innovatieve dagschoot

Dankzij de praktische dagschoot  kan de openslaande garagedeur van buitenaf zonder sleutel eenvoudig worden geopend. Winkhaus biedt deze tot nu toe als enige producent van automatische meervoudige vergrendelingen aan in een combinatie van het tweetal zwenkhaken en bediening met één hand. Slechts één beweging is voldoende om de dagschoot te bedienen. Dankzij de blauwe schakelaar kunt u meteen naar dagopening omschakelen en bij het terugzetten is uw dubbele deur weer betrouwbaar afgesloten.

Kleuren overzicht

RAL 3000
RAL 3003
RAL 5010
RAL 6009
RAL 7012
RAL 7016
RAL 7038
RAL 7040
RAL 8014
RAL 8019
RAL 9006
RAL 9007
RAL 9010

Vensters overzicht

Loopdeur overzicht

Extra overzicht

Met een deurvastzetter zet je de buitendeur in een vaste stand. Zet je deur vast om het dichtwaaien van je deur tegen te gaan. Veel deurvastzetters zijn eenvoudig met je voet te bedienen.

zwart deurgreep model rond

Deze van RVS gemaakte deurgrepen TT uitgevoering in het mat zwart Deze deurgreep  zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar 600 mm , 800 mm , 1200 en 1900 mm lengte

Deurgrepen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten gemaakt van hoge kwaliteit.

zwart deurgreep model vierkant

Deze van RVS gemaakte deurgrepen uitgevoerd in het mat zwart Deze deurgreep  heeft een hoogte van 600 mm en lengte

Een ingebouwde deurbegrenzer voorkomt dat de deur tegen iets aan botst wat zich achter de deur bevindt.

Wanneer je een deurdranger op je deur monteert, zorgt de deurdranger ervoor dat de deur vertraagd wordt bij het dicht gaan. In de deurdranger zit een sterke veer die wordt opgespannen wanneer je de deur open doet en uiteindelijk de deur weer dicht trekt.

zilver elektrische cilinderslot voor openslaande garagedeuren

Dit Bold Smart Lock SX-33 pakket bevat een slim deurslot dat je in de cilinder van je voordeur plaatst en een bridge om het slot ook via internet te bedienen. Zo doe je bijvoorbeeld de deur open voor familie of vrienden als je zelf nog niet thuis bent. Als je in de buurt van de voordeur bent, open je de deur handsfree of met een druk op de knop. Het is dan niet nodig om je telefoon te pakken. Heb je geen telefoon bij je? Dan open je de deur door jouw eigen pincode in te voeren met de draaiknop op het slot. Zo kun je altijd naar binnen. Je installeert het slimme slot binnen een paar minuten. Hij werkt op batterijen, die een levensduur van ongeveer 2 jaar hebben. De Bold past op alle deuren met een binnenmaat tot 35 millimeter en een buitenmaat tot 45 millimeter.

Deze knopcilinder heeft de maat 35/45. De veiligheidscilinder is messing mat vernikkeld. De profielcilinder wordt geleverd inclusief 3 sleutels. De cilinders hebben 2 SKG sterren en zijn  zwaar inbraak werend.

Structuur overzicht

Bekijk onze projecten

Is uw garage toe aan een nieuwe garagedeuren? Of wilt u de huidige garageduren vervangen? Realiseer het eenvoudig met onze totaaloplossing. We nemen al uw zorgen uit handen. Resulterend in een mooi eindresultaat. Nieuwe garagedeuren kopen; snel en voordelig.

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem contact op met Luminadoors. Wij bieden een compleet aanbod aan garagedeuren en industriedeuren. Bekijk onze projecten en laat u inspireren!

project
project
project
project
Specificaties
Openslaande garagedeuren Tilburg specificaties

De dubbele garagedeur van Lumina Doors wordt altijd op maat gemaakt & vakkundig geplaatst. De vleugels kunnen zowel symmetrische als a-symmetrische verdeeld worden en u heeft de keuze uit een horizontale of verticale paneelverdeling. Er is keuze uit 220 RAL kleuren. Tevens heeft u de keuze uit houtnerf, stucco of gladde oppervlakte structuur.

Basic Lumalu C50 is standaard voorzien van een enkel slot en is uitbreidbaar naar een Driepuntslot of vijfpuntslot met SKG*** beslag van winck house. De Basic Lumalu C50 is voorzien van een Thermisch onderbroken (geïsoleerd) kader, wat zorgt voor een perfecte isolatie. Nieuwe update van Lumalu C50 heeft geen dopjes aan onderkant van uw openslaande garagedeur maar het verborgen waterkering aan de onderkant van de vleugels.

Tevens heeft de openslaande garagedeur een drempel hoogte van 14 mm

Basic Lumalu heeft een opbouw schanieren en vleugels kunnen 180 graden open.

Ramen, kattenluik, glassectie,ventilatieroosters, deurdranger, gasveer, deur grepen, deurvastzetter en zelfs een brievenbus is mogelijk.

Specificaties
MerkRyterna
Materiaal Aluminium kader
ScharnierenOpbouw scharnieren
Comfort★★★
Veiligheid★★★
Waterkering★★★
U waarde 1,6
Max. Breedte3250 mm
Max. Hoogte2800 mm
StructuurGlad , houtnerf of stucco
RAL KleurenAlle RAL kleuren
Meerpuntsluiting3 meerpuntssluiting van het merk winkhaus vanaf daghoogte 1950 mm
KlinkJa alle ral kleuren
DeurgreepOptioneel
DeurdrangerOptioneel
GasveerOptioneel
DeurvastzetterJa ( wit, zilver of zwart ) Hoogte 70 mm
Openstand180 graden
Raam HR++Optioneel
MontageJa
Demontage & afvoerOptioneel
Garantie5 jaar All-in garantie
Ik heb interesse
Specificaties
Openslaande garagedeuren Tilburg specificaties

De dubbele garagedeur van Lumina Doors wordt altijd op maat gemaakt & vakkundig geplaatst. De vleugels kunnen zowel symmetrische als a-symmetrische verdeeld worden en u heeft de keuze uit een horizontale of verticale paneelverdeling. Er is keuze uit 220 RAL kleuren. Tevens heeft u de keuze uit houtnerf, stucco of gladde oppervlakte structuur.

Premium Lumalu C50 is standaard voorzien van een driepuntslot en is uitbreidbaar naar een vijfpuntslot met SKG*** beslag van winck house. De Premium Lumalu C50 is voorzien van een Thermisch onderbroken (geïsoleerd) kader, wat zorgt voor een perfecte isolatie. Nieuwe update van Lumalu C50 heeft geen dopjes aan onderkant van uw openslaaande garagedeur maar het verborgen waterkering aan de onderkant van de vleugels.

Tevens heeft de openslaande garagedeur een drempel hoogte van 14 mm

Premium Lumalu C50 heeft een verdoken schanieren zowel van binnen en van buiten niet zichtbaar zijn om een zorgt voor een strake look en vleugels kunnen 95 graden open.

Ramen, kattenluik, glassectie,ventilatieroosters, deurdranger, gasveer, deur grepen , deurvastzetter en zelfs een brievenbus is mogelijk

Specificaties
MerkDeceuninck
Model Lumalu C50
MateriaalGeïsoleerde aluminium kader
ScharnierenVerdoken scharnieren
Comfort ★★★★
Veiligheid ★★★★
Waterkering ★★★★★
U waarde0.78
Max. Breedte 3250 mm
Max. Hoogte2800 mm
Structuur Glad , houtnerf of stucco
RAL KleurenAlle RAL kleuren
Meerpuntsluiting3 meerpuntssluiting van het merk winkhaus vanaf daghoogte 1950 mm
Klink Ja alle ral kleuren SKG***
Deurgreep Optioneel
Deurdranger Optioneel
Gasveer Optioneel
Deurvastzetter Ja ( wit, zilver of zwart ) Hoogte 70 mm
Openstand95 graden
Raam HR++ Optioneel
Montage ja
Demontage & afvoer Optioneel
Garantie5 jaar All-in garantie
Ik heb interesse
Specificaties
Openslaande garagedeuren Tilburg specificaties

De dubbele garagedeur van Lumina Doors wordt altijd op maat gemaakt & vakkundig geplaatst. De vleugels kunnen zowel symmetrische als a-symmetrische verdeeld worden en u heeft de keuze uit een horizontale of verticale paneelverdeling. Er is keuze uit 220 RAL kleuren. Tevens heeft u de keuze uit houtnerf, stucco of gladde oppervlakte structuur.

Premium Lumalu C50 is standaard voorzien van een vijfpuntslot met SKG*** beslag van winck house. De Premium Lumalu C50 is voorzien van een Thermisch onderbroken (geïsoleerd) kader, wat zorgt voor een perfecte isolatie. Nieuwe update van Lumalu C50 heeft geen dopjes aan onderkant van uw openslaande garagedeur maar het verborgen waterkering aan de onderkant van de vleugels.

Tevens heeft de openslaande garagedeur een drempel hoogte van 14 mm

Premium Lumalu C50 heeft een verdoken schanieren zowel van binnen en van buiten niet zichtbaar zijn om een zorgt voor een strake look en vleugels kunnen 95 graden open.

Ramen, kattenluik, glassectie,ventilatieroosters, ingebouwde deurdranger, gasveer, deur grepen, deurvastzetter en zelfs een brievenbus is mogelijk.

Specificaties
Merk Deceunick
Model Lumalu C50
MateriaalGeïsoleerde aluminium kader
ScharnierenVerdoken scharnieren
Comfort ★★★★★
Veiligheid ★★★★★
Waterkering ★★★★★
U waarde0.78
Max. Breedte 3250 mm
Max. Hoogte2800 mm
StructuurGlad, houtnerf of stucco
RAL KleurenAlle RAL kleuren
Meerpuntsluiting 5 meerpuntssluiting van het merk winkhaus vanaf daghoogte 2000 mm
Klink Ja alle ral kleuren SKG***
Deurgreep Optioneel
Deurdranger Opbouw Dorma deurdranger met vrijloop glijarm
Gasveer Optioneel
Deurvastzetter Ja ( wit, zilver of zwart ) Hoogte 70 mm
Openstand95 graden
Raam HR++ of HR+++Optioneel
MontageJa
Demontage & afvoerOptioneel
Garantie7 jaar All-in garantie
Ik heb interesse
Specificaties
Openslaande garagedeuren Tilburg specificaties

De dubbele garagedeur van Lumina Doors wordt altijd op maat gemaakt & vakkundig geplaatst. De vleugels kunnen zowel symmetrische als a-symmetrische verdeeld worden en u heeft de keuze uit een horizontale of verticale paneelverdeling. Er is keuze uit 220 RAL kleuren. Tevens heeft u de keuze uit houtnerf, stucco of gladde oppervlakte structuur.

Elite Lumalu C88 is standaard voorzien van een vijfpuntslot met SKG*** beslag van winck house. De Premium Lumalu C50 is voorzien van een Thermisch onderbroken (geïsoleerd) kader, wat zorgt voor een perfecte isolatie. Nieuwe update van Lumalu C88 heeft geen dopjes aan onderkant van uw openslaande garagedeur maar het verborgen waterkering aan de onderkant van de vleugels.

Tevens heeft de openslaande garagedeur een drempel hoogte van 14 mm

Elite Lumalu C50 heeft een verdoken schanieren zowel van binnen en van buiten niet zichtbaar zijn om een zorgt voor een strake look en vleugels kunnen 95 graden open.

Ramen, kattenluik, glassectie,ventilatieroosters, deurdranger, gasveer, deur grepen, deurvastzetter en zelfs een brievenbus is mogelijk.

 

Specificaties
MerkDeceunick
Model Decalu 88 Standaard
Materiaal Geïsoleerde aluminium kader
Scharnieren Verdoken scharnieren
Comfort★★★★★
Veiligheid★★★★★
Waterkering★★★★★
U waarde0.63
Max. Breedte3250 mm
Max. Hoogte2800 mm
StructuurGlad, houtnerf of stucco
RAL KleurenAlle RAL kleuren
Meerpuntsluiting5 meerpuntssluiting van het merk winkhaus vanaf daghoogte 2000 mm
Deurvast zetterJA ( wit , zilver of zwart ) Hoogte 70 mm
Openstand95 graden
DeurgreepOptioneel
DeurdrangerDorma Inbouw deurdranger voor beide vleugels
Klinkalle ral kleuren SKG***
GasveerOptioneel
Raam HR++ of HR+++Optioneel
Montage ja
Demontage & afvoerOptioneel
Garantie10 jaar All-in garantie
Ik heb interesse

Hulp nodig bij het aankopen?

Neem voor vragen gerust contact met ons op.