luminadoors

Klanten waarderen ons met een 8.9

★★★★★ Lees alle 2001 referenties >

Wat zijn sectionale garagepoorten in Antwerpen

Sectionale garagepoorten zijn een specifiek type garagepoort die bestaat uit verschillende segmenten die verticaal langs de muur van de garage bewegen wanneer ze worden geopend en gesloten. In tegenstelling tot traditionele garagepoorten die helemaal openen en sluiten, nemen sectionale garagepoorten alleen de ruimte in die nodig is om te openen, waardoor er meer ruimte overblijft in de garage en er geen obstakels zijn voor voertuigen die in- of uitrijden.

Voordelen van sectionale garagepoorten in Maasmechelen

Een ander voordeel van sectionale garagepoorten is dat ze relatief veilig zijn. Doordat de poort in segmenten is opgebouwd, zijn er geen grote bewegende delen die mensen of voertuigen kunnen raken. Bovendien zijn ze gemakkelijk te automatiseren, waardoor ze kunnen worden geopend en gesloten met een afstandsbediening of via een smartphone-app.

Keuze in materialen in Maasmechelen

Sectionale garagepoorten zijn ook verkrijgbaar in een breed scala aan materialen, waaronder hout, staal en aluminium. Dit betekent dat er een poort is voor elk budget en elke stijl. Bovendien zijn ze beschikbaar in verschillende RAL-kleuren en afwerkingen, waardoor ze kunnen worden aangepast aan de stijl van het huis.

Belangrijk om te overwegen

Bij het kiezen van een sectionale garagepoort, is het belangrijk om te overwegen hoeveel ruimte er beschikbaar is in de garage, hoeveel verkeer er verwacht wordt en welke stijl het beste bij het huis past. Onze experts kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw huis. Onze sectionale garagepoorten zijn van de hoogste kwaliteit en zijn beschikbaar tegen een redelijke prijs. Neem contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.


Bevestiging van een sectionaal garagepoort.

1. Rubberafdichting kozijn

Rubberafdichting kozijn De brede rubberafdichtingen aan de zijkozijnen werken vuilafstotend en zorgen daarnaast voor een hoge warmtedemping. Kort samengevat zorgt het voor een nog betere isolatie.

2. bodemafdichting

Het bodemrubber aan de onderkant van de deur biedt bescherming tegen water en vuil en verkleint de kans op beschadigingen. Bovendien dicht het rubberprofiel zelfs ruimtes die niet vlak zijn (oneffenheden).

3. Dubbele industiele looprol

Door de toepassing van de kogel gelagerde en met polyamide beklede dubbele looprollen opent en sluit de garagepoort praktisch

4. Gegalvanisserde kozijnvoet

Een kozijnvoet die tegen alle weersinvloeden bestand is,  zorgt ervoor dat vocht geen aanslag is op dit essentiële onderdeel van de deur. De kozijnvoet is daarom van gegalvaniseerd staal. Zo krijgt vocht er geen vat op. Ook zal er na verloop van tijd geen roest aan het kozijn afzetten.

Dubbelwandige isolatie

Een garagedeur wordt blootgesteld aan weer en wind, dus de robuuste constructie is meer dan nodig. Dit betekent dat alle sectionaalpoorten dubbelwandig geïsoleerd zijn om een uitstekende warmte-isolatiewaarde te bereiken en te allen tijde optimaal te functioneren.

Panelen overzicht

Railsystemen overzicht

MX200 Veren voorzijde

De MX200 is een universeel railsysteem waarvoor een vrije bovenruimte van 200 mm nodig is. De torsieveren bevinden zich direct boven de poort.

MX80 Veren achterzijde

De MX80 is een railsysteem dat geschikt is ter vervanging van of als praktisch alternatief voor een oude, ongeïsoleerde kantelpoort. Bouwkundige aanpassingen zijn bij dit systeem vrijwel onnodig. De M80 vereist een vrije bovenruimte van slechts 60 mm. De torsieveren bevinden zich aan het eind van de horizontale rails.

MX60 Trekveren

De MX60 is een railsysteem dat net als de MX80 een vrije bovenruimte van 60 mm nodig heeft, maar voorzien is van trekveren in plaats van torsieveren. De trekveren bevinden zich in de verticale rails.

 

Motoren overzicht

Marantec Comfort 51

Met betrouwbare aandrijvingen staat Marantec aan kop van zijn klasse.

Deze complete aandrijvingsset van Marantec biedt comfort voor motor garagepoort tot 3.0m breedt. De garagepoort opener biedt drie veiligheden tegen inbraak door:

• zelf-remmmende overbrenging
• elektronische bewaking
• optioneel mechanische vergrendeling

Comfort 3 series

Onze Comfort 300-serie onderscheidt zich door de gepatenteerde blueline-technologie die het energieverbruik tot een minumum reduceert wanneer de aandrijving niet loopt.

Met een deurloopsnelheid van mx. 235 mm/sec. in de richting OPEN en DICHT zijn de aandrijvingen dankzij de speed-functie tegelijkertijd bijzonder snel.

En met een maximale lichtprestatie, die overeenkomt met een gloeilamp van 160 W, ook nog eens extreem helder – comfort en veiligheid tot in perfectie.

Beveiliging overzicht

Optilbeveiliging

Indien uw garagepoort wordt voorzien van een bediening met elektrische motor beschikt u automatisch over een optilbeveiliging.De motor beschermt uw poort tegen optillen door tegendruk op te bouwen wanneer iemand de garagepoort met de hand wil openen.

Veerbreukbeveiliging

Onze sectionaalpoorten zijn standaard uitgerust met een wettelijk verplichte veerbreukbeveiliging. Deze  zorgt ervoor dat de deur zich in onvoorziene situaties niet plotseling sluit, waardoor onveilige situaties en schade zouden kunnen optreden.

Vingerklembeveiliging

Alle deuren in ons gamma hebben een standaard vingerklembeveiliging . Dit is een wettelijk verplichte beveiliging die voorkomt dat uw vingers bij het openen en sluiten van de garagepoort beklemd kunnen raken tussen de panelen.

Onderloop- en obstakelbeveiliging

Onze elektrisch bedienbare sectionaalpoorten beschikken standaard over een krachtbegrenzing. Deze zorgt ervoor dat de poort bij geringe tegendruk van bijvoorbeeld uw kind of auto direct automatisch weer omhoog gaat.

Kleuren overzicht

RAL 3000
RAL 3003
RAL 5010
RAL 6009
RAL 7012
RAL 7016
RAL 7038
RAL 7040
RAL 8014
RAL 8019
RAL 9006
RAL 9007
RAL 9010

Vensters overzicht

Loopdeur overzicht

Sectionaal garagepooort met loopdeur Om snel even de fiets te kunnen pakken of de kinderwagen naar binnen te rijden. Heeft u vast al ondervonden dat het vervelend is om deze steeds geheel te moeten openen om door te kunnen lopen. Het is ideaal om een garagepoort te hebben met loopdeur.

Extra overzicht

Digital 525 en 526

Onze draadloze codeschakelaar is optioneel verkrijgbaar met of zonder schuifdeksel. Deze geeft de digital 526 extra bescherming tegen weersinvloeden. De schakelaar opent heel eenvoudig maximaal drie poorten via een 4-cijferige pincode-invoer, bijvoorbeeld voor een leverancier.

Digital 528

De draadloze vingerafdruklezer maakt het openen van uw sectionaalpoort uiterst gemakkelijk: u opent de deur heel eenvoudig met uw vingerafdruk en hoeft zich geen zorgen te maken over een code of vergeten handzender.

Digital 644 en 645

De muurschakelaar in hetzelfde verfijnde design als onze uitstekende Digital 633-handzender. Hij beschikt over twee garagepoorten. Via een vakantiefunctie kunnen alle handzenders met één druk op de knop worden uitgeschakeld voor extra veiligheid.

Digital 663 en 633

Deze bi-directionele handzenders bezitten een knop voor het handig opvragen van de deurpositie en drie knoppen voor het bedienen van verschillende functies, bijvoorbeeld voor het aansturen van drie deuren, voor de activering van de aandrijvingsverlichting of voor een ventilatiefunctie.

Buitenontgrendeling

Elke poortaandrijving heeft een handmatige ontgrendeling nodig, zodat u uw poort ook bijvoorbeeld tijdens een stroomstoring kunt openen of sluiten. Marantec aandrijvingen kunnen mechanisch worden ontgrendeld met een noodontgrendeling, meestal van binnenuit.

Led-uitbreidingen

De marantec sectionaalpoort aandrijvingen zijn alle met ledverlichtingen uitgerust. Wilt u nog meer verlichting, dan kunnen extra modules op elk moment eenvoudig achteraf worden aangebracht.

Structuur overzicht

paneel-structuur-motief-glad-flatt
paneel structuur motief stucco
paneel structuur motief houtnerf woodgrain

Bekijk onze projecten

Is uw garage toe aan een nieuwe garagedeuren? Of wilt u de huidige garageduren vervangen? Realiseer het eenvoudig met onze totaaloplossing. We nemen al uw zorgen uit handen. Resulterend in een mooi eindresultaat. Nieuwe garagedeuren kopen; snel en voordelig.

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem contact op met Luminadoors. Wij bieden een compleet aanbod aan garagedeuren en industriedeuren. Bekijk onze projecten en laat u inspireren!

project
project
project
project
Specificaties
Garagepoorten Maasmechelen specificaties

Basic wordt standaard geleverd in wit of antraciet en wordt voor u op maat gemaakt & vakkundig geplaatst. Basic is een complete elektrische sectionaalpoort, voorzien van luxe garagepoort motor van het met Marantec , met afstandsbediening en draadlose drukknop om de sectionale poort van binnenuit te bedienen. Standaard ISO 40mm geïsoleerd en het is uitgerust met Industriele dubbele looprollen. Keuze uit 4 Modellen met glad, houtnerf of stucco structuur. Smartphone bediening behoort ook tot de uitbreidingsmogelijkheden. Standaard 2 jaar ALL-in Garantie.

Specificaties
MerkLuminadoors
Comfort★★★
Veiligheid★★★★★
U waarde0.78 W/m2.K
Max. Breedte5000 mm
Max. Hoogte3000 mm
StructuurHoutnerf of stucco
RAL KleurenWit of antraciet
MotorMarantec comfort 51
Afstandsbediening2 stuks incl.
DrukknopJa
LooprollenIndustriële dubbele looprollen
Smartphone bedieningOptioneel
MontageJa
Demontage en afvoerOptioneel
Garantie2 jaar ALL-IN
Ik heb interesse
Specificaties
Garagepoorten Maasmechelen specificaties

Premium wordt standaard geleverd in Alle RAL kleuren en wordt voor u op maat gemaakt & vakkundig geplaatst. Premium is een complete elektrische sectionaalpoort, voorzien van luxe garagepoort motor van het met Marantec , met afstandsbediening en draadlose drukknop om de sectionale poort van binnenuit te bedienen. Standaard ISO 40mm geïsoleerd en het is uitgerust met Industriele dubbele looprollen. Keuze uit 7 Modellen met glad, houtnerf of stucco structuur. Smartphone bediening behoort standaart in Premium pakket. Standaard 5 jaar ALL-in Garantie.

Specificaties
MerkLumina
Comfort★★★★★
Veiligheid★★★★★
U waarde0.78 W/m2.K
luchtdicht klasse4 ≤ 3 m3/m2u
Max. Breedte5500 mm
Max. Hoogte 3000 mm
StructuurGlad, houtnerf of stucco
RAL KleurenAlle RAL kleuren
motorMarantec comfort 360
Afstandbediening2 stuks incl.
Drukknop ja
Looprollen Industriele dubbele looprollen
Smartphone bediening ja
MontageJa
Demontage & afvoerOptioneel
Garantie 5 jaar ALL-IN
Ik heb interesse
Specificaties
Garagepoorten Maasmechelen specificaties

Premium Plus wordt standaard geleverd in Alle ral kleuren en wordt voor u op maat gemaakt & vakkundig geplaatst. Premium Plus is een complete elektrische sectionaalpoort, voorzien van luxe garagepoort motor van het met Marantec , met afstandsbediening en draadlose drukknop om de sectionale poort van binnen uit te bedienen. Standaard ISO 40mm geïsoleerd en het is uitgerust met Industriele dubbele looprollen. Keuze uit verticaal gelijnd glad, sierlijst met gekruist raam behoort ook tot de uitbreidingsmogelijkheden. Smartphone bediening behoort standaart in Premium Plus pakket. Standaard 5 jaar ALL-in Garantie

Specificaties
MerkLumina
Comfort★★★★★
Veiligheid★★★★★
U waarde0.78
luchtdicht Klasse 4 ≤ 3 m3/m2u
Max. Breedte5500 mm
Max. Hoogte3000 mm
StructuurGlad
RAL KleurenAlle RAL kleuren
motorMarantec comfort 360
Afstandbediening2 stuks incl.
Drukknop Ja
Smartphone bediening Ja
LooprollenIndustriele dubbele looprollen
MontageJa
Demontage & afvoerOptioneel
Garantie5 jaar ALL-IN
Ik heb interesse
Specificaties
Garagepoorten Maasmechelen specificaties
Specificaties
Ik heb interesse

Hulp nodig bij het aankopen?

Neem voor vragen gerust contact met ons op.